MAXIMOVA🌷

Гідрогелеві патчі під очі та ензимна маска від Mermade

Хто помітив мою відсутність в клубі?🤔 Я готувала подарунки до свят, потім розносила всим пакунки (окрім рідних вітаю всих вчителів і педагогів з додаткових гуртків дитини). Встигла похворіти. Втомилась. Присіла з думкою скільки пакетів я роздала і як же то приємно отримувати презенти. І згадала свої емоції від отримання боксу Mermade.

Маючи сьогодні вільний час вирішила знайомитись з вмістом боксу, для початку, з патчами та ензимною маскою. Ділюсь першими враженнями, згодом зроблю повний розгорнутий допис😊

• Перше, що відчула - це аромат кокосику, приємний солоденький і не нав’язливий (це вам каже людина, яка не фанат кокосових запахів😊). На шкірі він практично не відчувався. Консистенція маски гелеподібна, напівпрозора.
  • Нанесла маску тонким шаром, витримала 7 хвилин. Відчувала легкий охолоджувальний ефект, ніяких негативних реакцій не було.
  • Змивала просто водою. Під час змивання вже відчувала, що шкіра стала більш гладенькою, мов відполірованою, а на пальцях було відчуття ніби в складі маски є масла (потім почитала, виявилось там є гліцерин, який скоріш за все створив такий приємний ефект).
  • В результаті отримала чисту гладеньку, м’яку шкіру, без відчуття сухості і стянутості. Не хотілось моментально вилити на себе банку крему.
  • Висновок: ефективна з першого застосування🫶
  • Лекало зручне, патчі гарно лягли в зоні під очима. Мають симпатичний блакитний колір з перламутровими переливами.
  • В баночці достатня кількість рідини, наклавши патчі на очі я одразу відчула прохолоду, спочатку вони трошки сповзали але буквально через хвилинку сироватка всоталась і патчі тримались на місці.
  • Через декілька хвилин відчула легке пощипування, я б навіть не назвала його дискомфортним. Більше відчувалось приємне відчуття прохолоди, яке допомагає боротись з набряками.
  • Тримала патчі близько 10-15, за цей час сироватка дуже добре всоталась, знявши їх побачила, що шкіра добре зволожена і гладенька.
  • Висновки: патчі не викликали алергічних або негативних реакцій, не залишили липкого фінішу. Залишились тільки приємні враження.

Так виглядала шкіра після використання даних засобів🥰 і це без нанесення наступної доглягової косметики.

Ось такий ефект я отримала від одного використання. А кажуть, ефект першого враження — впливає на подальшу оцінку і я рада, що ці враження позитивні!💕

26 грудня, 2023
MAXIMOVA🌷
26 грудня, 2023