ksnklb

Пусті пляшечки грудня

Пусті пляшечки грудня

Останні викидушки року)) Окей, зізнаюсь, що завдяки клубу мені не потрібно довго думати, чим їх замінити і їхнє місце на полиці не буде пустим 😉.

Швиденько пройдемся по цих пляшечках)).

Тут усе просто та чудово:

Дезодорант Ультразахист захищав від запаху поту навіть у літню спеку, не був надто мокрим, легкий аромат не заважав, не залишав слідів. Хороший бюджетний варіант.

Маска для волосся з алое чудово зволожувала волосся, розхід у мене мінімальний, аромат прекрасний. Дуже нею задоволена, волосся від неї гладеньке, добре розчісувалось.

Ziaja Creamy Shower Soap Silk класний бюджетний варіант з легким приємним ароматом, не сушить шкіру, розхід середній.

Санскрін Babe у форматі флюїду мені подобався за комфортність у нанесенні та у носінні, хороший захист. Та тут є АЛЕ: аромат. Для засобу для обличчя, який потрібно носити довгий період часу, цей аромат надто нав'язливий та різкий. Спочатку було нормально його сприймати, але з часом набрид.

Joko Blend Premium Alginate Mask – просто чудова альгінатна маска, пакету 100g вистачає на певний час. Якщо не знаєте яку альгінатну маску пробувати, то починайте з Joko Blend, я спробувала вже кілька їхніх масок і вони справді комфортні, дієві, а ще це український виробник 😉.

Бальзам для губ від Tink) Ну не щастило мені з Tink, ну ніяк)) Але бальзами їхні доволі не погані: є зволоження, приємний аромат, вигляд на губах та смак. Останній пункт для мене все ж сумнівний, тому що не люблю відчувати смак бальзамів чи помад у роті, якими би ті чудовими не були.

Ііі те, що я у цьому дописі не хотіла б так рано бачити. Віск для брів від Lamel, пора з тобою прощатися. Не знаю, як так сталось, що на ньому з'явилось ОЦЕ, та я вирішила, що варто чесно поділитись з вами цією ситуацією.

Тому бажаю вам, щоб засоби не дивували такими ситуаціями, а піднімали вам настрій гарними результатами)) Гарного вечора ❤️.