Vikulyk

Landor Alternative Choice For Her. Жіночний аромат для справжніх поціновувачів троянди.

Landor Alternative Choice For Her. Жіночний аромат для справжніх поціновувачів троянди.

Ця троянда дуже красива, спочатку відкривається соковитим зеленим лястям троянди і жасмину, але згодом набуває більш густого аромату помадної троянди.

Парфум доволі елегантний і жіночний, я би назвала щей універсальним, адже підійде на будь-яку пору року і для різного стилю в одязі. Він не такий свіжо-кришталевий, як Maison Francis Kurkdjian À La Rose і не такий пряний, як Mancera Roses Vanill, тут зберегли золоту серединку.

Ця троянда однозначно зачіпає своїми шипами, бутон квітки тут розкритий, просто на піку свого цвітіння, тай відчуття, наче тут не одна розочка, а ціле поле , також ізюминки додають солодкаві нотки стиглого персику, і не приторна пудровість, які дуже ніжно огортають квітку.

Ось піраміда від виробника:

Початкова нота: Ананас, Бергамот, Мандарин, Персик, Плющ, Солодкий апельсин

Нота серця: Ірис, Жасмин, Лабданум, Паприка, Пачулі, Ревінь, Резеда, Троянда

Кінцева нота: Амбра, Білий кедр, Білий мускус, Ветівер, Вірджинійський кедр, Дубовий мох

Аромат в мене асоціюється з сонячним днем, коли ти рішуче і феноменально вирішуєш всі свої справи, але не дивлячись на всю діловитість випромінюєш жіночність і красу.

Стійкість на мені: 3-4 години на шкірі і два дні на одязі. Аромат зачаровує неймовірним шлейфом.

Тому любителям троянди в парфумах має сподобатись,тут ця квітка дуже гарно звучить.

26 грудня, 2023
Vikulyk
26 грудня, 2023