Yuriivna 🌸

Зволожуючий крем для сухої та огрубілої шкіри рук від Cerave

Зволожуючий крем для сухої та огрубілої шкіри рук від Cerave
Зволожуючий крем для сухої та огрубілої шкіри рук від Cerave

Я вже писала,про те,що є у мене така проблема як сухість шкіри рук,кремів для рук не буває багато,є безперечні фаворити,а є ті креми,які окрім гарного аромату та мастної плівки більше нічого не залишають на руках після нанесення.

Попереду ще два місяця зими,тому вітри та морози ще попереду чекають ❄️

Я мала від Cerave гель для вмивання,а ось з кремами для рук не знайома,але придбала одразу обидва і не пожалкувала про це.

Спойлер: Додаю макро-фото до та після,я вважаю результат дуже гарний,але окрім фото,напишу своє детальне враження від крему.

Зволожуючий крем для сухої та огрубілої шкіри рук від Cerave

Призначення крему - для дуже сухої та огрубілої шкіри рук,я одразу подумала,що цей крем точно впорається з сухістю,але чи правда те,що пишуть на пакуванні,тож перейду до детального аналізу крему.
Крем йде у тубі,дизайн - у біло-синіх кольорах.Сам засіб має білий колір та густу консистенцію.Кришечка добре закривається,не треба докладати зусиль,щоб її закрити,бо у мене були вже такі туби,які поки не "гупнеш - не закриється"😃
У складі крему є зволожувальні складові,регулятори в'язкості,кераміди антиоксидант та гіалуронова кислота.

Крем вбирається поступово,але залишає після нанесення зволожені та доглянуті руки,ще й добре зволожує кутикулу,якщо наприклад є свербіння рук після морозів,бо таке буває,почервоння та свербіння - реакція на холод та вітри,часто-зустрічаєма проблема,то цей крем "заспокоює шкіру".Хочу зазначити,те що придбала цей крем саме на зимовий період,бо влітку подобається більш легка та не така густа консистенція,крем дещо "мастний",тому користуватись планую їм увесь зимовий період та у періоди вітрів та морозів.

Я помітила,що зараз для шкіри рук треба застосовувати більш "важкі засоби",які б давали максимальне зволоження,тому що часто користуюсь антисептиками і відчуваю наскільки суха шкіра рук,коли наприклад мию їх,або вже після застосування антисептичних засобів.Доповню ще те,що не люблю вдягати рукавички,навіть у сильні морози,от незручно і все,напевно я не одна така,тому червоні та сухі рукі це моє😄
Загалом, думаю що все ж таки привчу себе вдягати ті рукавички,але поки що крем як магічна палиця рятує мої руки🪄

До нанесення - шкіра рук та кутикула мають сухість,стягнутість шкіри дуже помітна.

Після нанесення - "картина"виглядає набагато краще,шкіра зволожена гладенька та м'яка.

Cerave впорався краще з сухістю та стягнутостю шкіри навіть краще,аніж я думала.

Думаю,тут без слів все зрозуміло👏