V R O D L Y V A

#мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub

#мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub
#мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub

Привіт Makeupclub 🖤

Нещодавно отримала подарунковий бокс від L'Oreal і Makeup, дуже порадувало наповнення, особливо що в боксі було 2 упаковки фарби на мою довжину волосся. Також була приємно вражена красивим гребінцем і дзеркальцем.

Дякую за таку турботу 😙

#мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub

Відтінок: 8U - Універсальний світло-русявий

Об'єм: 48 мл

Упаковка:

  • інструкція (все докладно зрозуміло)
  • 1 a - тюбик із крем-фарбою для волосся 48 мл (упаковка м'яка та зручна, вся фарба потрапила туди куди потрібно, без аміаку - це класно)
  • 1 b - флакон-аплікатор з кремом-проявником 72 мл (зручний флакон з різними аплікаторами - і для пробору/коріння і для прочісування)
  • 2 - тюбик з делікатним шампунем-доглядом після фарбування 12 мл (об'єм хороший, запах приємний, дуже густа та пишна піна, відмінно видалив надлишки фарби зі шкіри голови, м'яка упаковка - було зручно видавлювати шампуньку)
  • 3 - флакон з маскою для волосся 60 мл (дуже приємна на запах, хороший об'єм, волосся після неї, як після салонного догляду. Але упаковка не м'яка і було складно вичавлювати з пляшечки маску)
  • пара рукавичок (для мене виявилися дуже якісні та зручні)

Запах самої фарби для мене виявився не токсичним, весь відведений час
я могла спокійно фарбувати волосся і при цьому не переживати, що я можу задихнутися від токсичної хмари. Хоча мого чоловіка цей запах виявився вкрай неприємним і довелося відчиняти вікна для провітрювання під час процесу.

Тест на алергію пройдено, тепер фарбуватимуся)

Той момент, коли мій відтінок волосся мені подобався більше)
Цей колір мені не підійшов, я розраховувала що буде світліше на тон-два, але не на те, щоб моє коріння було жовтим, але я до цього ставлюся з легкістю) Трохи схожу і пізніше зміню колір на якийсь яскравий, точно не на " універсальний" 🤭

Волосся м'яке, блискуче. Після повторного промивання волосся через пару днів, колір залишився на місці, а волосся все так само гладке і доглянуте.

Мій досвід був приємний, сам процес мені сподобався, наповнення упаковки для фарбування на висоті, ось тільки я з кольором прогадала)