Yustal

Підробка під Eveline?

Підробка під Eveline?

Цю сироватку для обличчя з пептидами Eveline Face Therapy Proffesional Serum Shot Multi Peptydy я придбала не на Makeup і повернула, тому що в мене виникли ґрунтовні сумніви у якості продукту. Я вже користувалась рік тому зволожувальною сироваткою з пептидами та амінокислотами від Eveline і була задоволена її ефектом тому, коли взимку моя шкіра стала трохи сухіше ніж мені хотілось би, я подумала купити її знову, нагальної потреби в ній у мене не було, тож я чекала хорошої акції, яку знайшла в одному мережевому магазині, 1=2, і я купила дві такі сироватки за ціною однієї. Як завжди перед покупкою я перевірила терміни придатності, перечитала склад, щоб впевнитись, що в ньому не з’явились компоненти, які я не хочу бачити у своєму догляді, склад був зазначений такий як і раніше, картонна коробка була додатково заклеєна скотчем. Вдома ввечері я її розпакувала і виявилось, що всередині мене чекав неприємний сюрприз: замість високого флакона з ніжно-рожевою сироваткою я отримала низький флакон з незрозумілим біжово-золотавим вмістом.

Підробка під Eveline?

Елементи дизайну етикетки перегукувались з дизайном коробки. На картонній коробці була наліпка з неправильною інструкцією українською мовою, яка рекомендувала застосовувати сироватку декілька разів на тиждень, хоча нічого такого англійською не написано. Звісно я подумала про те, чи не вніс виробник зміни, однак картонна упаковка була рожевою як і рік тому, склад був такий самий, я передивилась сторінку офіційного магазину Eveline в Польщі й там був свіжий допис з рожевою сироваткою, в усіх відгуках з фото, що я знайшла польською мовою, також була рожева сироватка, в тому числі у відгуках місячної давності, ця ж сироватка була виготовлена у травні. Незрозуміла субстанція була не тільки в мене, я знайшла один відгук польською мовою, що описував таку саму ситуацію, і клієнтка також не стала нею користуватись. Я була дуже засмучена і пригадала, що доглядова косметика Eveline, яку я купувала раніше на Makeup і не тільки була захищена голограмою. Я це дуже добре пам’ятаю, тому що мені навіть здавалось кумедним захищати голограмою таку дешеву косметику, ну хто б міг подумати, що Eveline можуть підробляти? Але, якщо дешеву косметику вигідно випускати, то чому її не може бути вигідно підробляти? Я зв’язалась з представником мережі магазинів в соціальній мережі й за декілька днів спілкування мені не запропонували ніякого розв'язання цього питання, я була настроєна рішуче і готова звертатись в Держпродспоживслужбу, але спершу я звернулась до магазину, в якому зробила покупку, пояснила ситуацію і керівник магазину не чинила мені перепон у поверненні товару. Я досі не знаю, що це було, підробка, брак чи щось інше, але це точно не була та сироватка, яку я очікувала. В мене не лишилось ніякого негативу щодо роботи працівників магазину, але я все ж таки вирішила описати цю ситуацію, щоб ми, клієнтки, були більш пильними.

З огляду на те, що трапилось, в мене є питання, чи зустрічали ви декоративну косметику Eveline, захищену голограмою? Яка вона має бути?