Наталія

Захист від сонця та шкідливого випромінювання від Lancaster

Захист від сонця та шкідливого випромінювання від Lancaster

Хотілося б мені сказати, що з цим красунчиком я познайомилася на пляжах Монако... Хотілося би, але не скажу) Наразі в Монако не була, але дуже полюбляю сонце і все, що з цим повязане. Відповідно, знайома і з наслідками, тому в моєму догляді завжди є якісний SPF. Про марку Lancaster та її легендарний сонцезахист я чула безліч гарних відгуків, тому і вирішила чому б і ні. І вирішила познайомитися з якимось з цих красунчиків, родом з Монако)

Мій вибір впав на лінійку Sun Perfect, оскільки ця лінійка антивікова доглядова. Для себе я вибрала Lancaster Sun Perfect Sun Illuminating Cream SPF30.

Великий плюс для мене - це не просто захит від ультрафіолетового випромінювання, а захист від усіх чотирьох видів сонячного випромінювання. В складі міститься соя та чорний перець, що діє проти зморщок та інших ознак старіння, екстрат імбиру - для відновлення природного сяяння шкіри, а також освітлювальний комплекс, який активно бореться з гіперпігментацією. Плюс (як можна зрозуміти з назви) крем має підсвічуюючу дію.

Флакон крема запакований в яскравий впізнаваний помаранчевий "костюм", а сам він виконаний з дуже якісної пластмаси, з гарним якісним принтом і дуже хорошим носиком-дозатором:

Захист від сонця та шкідливого випромінювання від Lancaster
Захист від сонця та шкідливого випромінювання від Lancaster

Крем має легку текстуру, з ледве вловимим теплим медово-амбровим ароматом. Не вибілює! От не вибілює він, як інші санскріни, від слова зовсім! Легко наноситься розподіляється, шкіра з ним має доглянутий та такий дорогий вигляд. Сяючий ефект настільки делікатний та благородний. Я в захваті. Він надовго в моєму догляді, єдине, мабуть, на літо придбаю більш високий SPF.

А який ваш улюблений санскрін?