O’Ostah

Makeup Revolution Forever Flawless Palette

Makeup Revolution Forever Flawless Palette
Makeup Revolution Forever Flawless Palette

Блищати зараз не час, але мені так сподобався новорічний мейкап знайомої, що я не втрималась і спитала назву тіней. Так у мене з‘явилась друга бюджетна палетка - Makeup Revolutiln. Придбала я її виключно через блискітки. Бо знаю, що скоро буде нагода і натхнення засяяти по повній.

І, як ви вже здогадались, привабили мене три надзвичайні відтінки-блискітки. Ну і чого кривити душею - круте оформлення. Міцний металевий футляр хочеться брати до рук і роздивлятись визерунки. Насолода для естета!

  • Познайомтеся з нашою найбожественнішою палітрою — палітрою Revolution Forever Flawless Spirituality Palette. Ця містична палітра включає матові та атласні відтінки, від палаючих апельсинів до казкових фіолетових і чарівних сплесків золота, срібла і рожевих гліттерів. Зроблено без насильства, зроблено з любов'ю.

Сатинові відтінки добре лягають сольно. Делікатний відблиск, адекватна стійкість без праймера (у якості підложки - звичайний консилер).

Матові відтінки - дійсно матові і пігментація нижче високої. Але для мене це перевага, менше плям та більше шансів, що буду «носити».

Глітери. Це розрив!!! Ідеальні, просто божествені. Їм не потрібна підложка. Просто наносиш пальчиком, розтушовуєш і відчуваєш себе зірочкою. Блискітки не осипаються в очі, що для мене дуже важливо, бо ношу контактні лінзи.

У лінійці багато варіантів, тож вибрати є з чого. Якщо у вашій колекції вже є палетки від Revolution - буду рада побачити ваших красунь та почитати враження.