Дарина🦉

#мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub

#мійритуалкрасизexcellence  #testmakeupclub

Всім привіт 🤗

В першу чергу хочу подякувати Makeup Club та L'Oréal Paris за такий чудовий подарунок і за можливість тестувати разом, Дякую, Дякую і ще раз Дякую!!!

По перше хочу сказати, що я вже більше року не фарбувалась, та повернула свій колір волосся. Тож моєю метою є, не змінити колір, а зрівняти його ( бо з середини довжини є білі пасми, та жовтизна ).

Тож почнемо!

Спочатку огляд фарби

Зовнішній вигляд та пакування:

Фарба упакована в коробку з картону, на якій є вся необхідна інформація з схематичними зображеннями кольору ( відтінки фарби після фінішу ).

Зміст коробки:

1а - крем-фарба для волосся ( 48 мл )

1b - проявник ( 72 мл )

2 - шампунь ( 12 мл )

3 - маска для волосся ( 60 мл )

4 - рукавички - дуже гарної якості ( що мене дуже вразило ), міцні, не злитають, не залишають фарбу на руках. ( 1 пара )

5 - інструкція щодо використання, з детальним описом процессу фарбування та малюнками.

#мійритуалкрасизexcellence  #testmakeupclub
#мійритуалкрасизexcellence  #testmakeupclub
#мійритуалкрасизexcellence  #testmakeupclub

Виробник пропонує змішати крем-фарбу з кремом-прявником у флаконі проявника. Але я змішувала у стікляному посуді, мені так зручніше.

Після ретельного змішування фарби з проявником, отримаємо білу рідину, консистенції рідкої сметани. І тут було перше дуже приемне здивування, не має неприємного запаху ( як згадаю аромат аміачної фарби...). Мені нагадує аромат салонного кондиціонера для волосся.

Наносила фарбу спеціальним пензликом для фарбування, потім користувалась аплікатором-гребінцем для рівномірного розподілу фарбу ( доречі дуже зручна річ ). Фарба майже не змінює колір, лише під кінець набула кремового відтінку.

Тримала фарбу на волоссі 30 хвилин. За цей час ніяких неприємних відчутів не було ( шкіра не чесалася, не було ніяких почервонінь ). Скажу відверто тест на алергічні реакції перед фарбуванням не робила.

Після 30 хвилин, змила фарбу проточною водою та вимила волосся шампунью ( яка йшла у комлекті ), дуже гарно вимиває волосся, здивував обьем, та гарний солодкуватий запах. Після нанесла маску для волосся ( теж об'єм, не звичайний, я звикла бачити у фарбах бальзами по 7-10 мл ), тут 60 мл, вистачить на два рази остаточно. Через 10 хвилин промила волосся проточною водою та висушила . І все справа зроблена!

Що я хотіла отримати від фарбування?!

Це зрівняння відтінку та прибрати жовтизну волосся.

Що я отримала:

1. Зрівняла відтінок, прибрала жовтизну

2. Мяке, живе та сяюче волосся

3. Приємні враження ( пакування, шампунь, маска та рукавички - все дуже якісне )

4. Не прийшлось відмивати шкіру на обличчі та руки після використанню ( до речі у душовій теж ніяких слідів !!!), а це дуже важливо

5. Гарний настрій та задоволення від використання

Вважаю що на фото дуже гарно видно різницю! Що скажите?

Я дуже задоволена результатом.

Всім дякую!