Кузя Ю-а

Інтимні секретики

Інтимні секретики

Ми рідко піднімаємо в клубі ці питання, проте, наша жіночність не лише у косметиці, але й догляді. І я про догляд за геніталіями.

Досить часто можна зустріти думку, що для гігієни інтимних зон можна використовувати і звичайні гель для душу, і мила, і взагалі чоловіка гель. Але це не так, адже там абсолютно інша мікрофлора, що є чутливою. А іноді, от в такі періоди як вагітність чи після прийому антибіотиків взагалі надчутливою.

В мої екстрені періоди життя я стикалась і з печінням від різних засобів, і дискомфортом.

Окрім одного відомого бренду на ринку мало реклами, проте ці засоби мають більше звертати уваги на себе. Ба, більше, є дещо кращі і більш професійні засоби, ніж всім відомий лактацид. Десь ми підеімали цю

тему, що окрім нього є краще життя :)

Як от skinormil.

Цей гель надає зволоження, заспокоєння та має виражену протизапальну дію. Після використання - відчуття очищення та свіжості. І так, нормальний ph, що задовільняє забаганки наших інтимних зон.

Ідеально підходить для використання зранку та ввечері і економний. Просто натиск помпи, вспінити в долонях, нанести масажними рухами та змити великою кількістю водички.

По складу:

SyriCalm® - антистрес-компонент. Знімає запалення, захищає від зовнішніх факторів стресу, збільшуючи життєвий потенціал клітин і рівень енергії.

Молочна кислота – підтримує природний баланс мікрофлори інтимної зони, допомагає підтримати рН баланс на потрібному рівні (5,5).

Екстракт алое – пом'якшує шкіру, зволожує, надає регенеруючу дію, є профілактикою запальних процесів, заспокоює чутливу (реактивну) шкіру.

Бісаболол – має виражену протизапальну дію: заспокоює шкіру інтимної зони та слизові оболонки.

М'яка очищуюча основа без мила. Очищуючий гель Феміна Дейлі містить м'які (неіонні) очищуючі компоненти, які не порушують природну захисну мантію шкіри і не містять сульфатів, що запобігають сухості шкіри. Основа ефективно та дбайливо очищує шкіру, не пересушує її і не порушує гідроліпідну мантію.

Мушу додати від себе, що маленький проміжок часу, я випала з життя, адже хворіла. Думала, що алергія на ліки, а здається мала дитячу хворобу під назвою «скарлатина». Все, звісно, позаду. Мій зовнішній вигляд прийшов до тями. І я пила антибіотик. Але шкіра досі доволі чутлива і подекоди було печіння. Так от цей гель ідеально заспокоїв ті місця, де це було вкрай необхідно.

оцінка - Від мене 10 з 10 :)

І окрема 10 за запах.

Бо він такий молочно парфумований ❤️