krutoguuz

Мої новинки з косметики

Мої новинки з косметики

В мене тут засоби для вій, брів, губ та спонж

  1. Maybelline New York Lash/Cils Sensational - в мене постійно була проблема з тим, що всі туші відбивалися на повіку і мене це жахливо бісило. Нерешті я знайшла туш, яка нормально тримається і не псує настрій протягом дня.
  2. Eveline Cosmetics Brow & Go Fixing Eyebrow - в мене вже було купа різних гелів, але це поки мій сами улюблений, вже користуюся ним майже тиждень і мої неслухняні брови чудово та залізобетонно тримаються протягом дня.
  3. Олія для губ LCF з блискітками - давно хотіла спробувати формат олійки, а тут ще й з блискітками і аромат приємний, не відчувається хімозної полуниці, а навпаки, щось зовсім на неї не схоже.
  4. Гелевий олівець для губ GlamBee - цей олівець механічний в мене в відтінку 01, бо іншого нормального в магазині поряд не знайшося( Давно хотіла спробувати фарбувати губи в колись Skomska Olya порадила мені на них звернути увагу. Того відтінку, який вона рекомендувала не було. Тому вирішила взяти трішки інші.
  5. Олівець для губ GlamBee - цей формат мені сподобався більше попереднього, в мене він у відтінку 201, він м'якше наноситься і відтінок тут не такий насичений, але я ще ніяк не зрозумію чи мені вони пасують. Бо для мене це щось нове та незвичне.
  6. Спонж в рожево -біло мармуроваого кольору - такого в мене ще не було. Ще не користувалася, згодом поділюся відгуком)

Користувалися чимось з моїх покупок?

Мої новинки з косметики
Мої новинки з косметики
Мої новинки з косметики
Мої новинки з косметики