Dr Hedison CC Cream
Крем-хамелеон,який підлаштовується під ваш колір🥰
Отримала пробник в подарунок до мого замовлення.🥰
Dr Hedison CC Cream отримую вже вдругий раз. І кожен раз радію як дитина. Бо він для мене-ідеальний!
Тюбік 5 ml. Але вистачить його на довго,бо для нанесення треба зовсім небагато. Минулого разу я розтягла використання на приблизно місяць).
Колір: Крем білого кольору з маленькими сірими цятками. При нанесенні на шкіру він спочатку білий, а потім...стається диво. ВІн підлаштовується під ваш колір і ваш фототип і стає прозорим. Але при цьому добре маскує нерівності,зморшки,почервоніння і поодинокі висипи.
НЕ підкреслює пори чи зморшки!!! Не западає в пори. І не виглядає як штукатурка!!!
У мене він наче моя друга шкіра.
Текстура крему: шовкова,ніжна
Запах: мені пахне носками(не чистими).😂 Але тільки при нанесенні. Через секунду запах не відчувається взагалі. Це можна перетерпіти.
Він має глянцевий,трохи вологий фініш. На яскравому сонці шкіра наче світиться з середини. Трохи освіжає,бо дає легку розовинку. Тому бліденьким як я те,що треба!
Шкіра в ньому виглядає дуже свіжою і наче ідеальною. При цьому його майже не видно. Наче фотошоп...але невидимий!І таке буває)))
Сильного контрасту з шиєю не буде.
У мене не скатується цілий день. Але читала у відгуках,що у дівчат годин 5 витримує.
З хайлайтером і рум'янами не конфліктує. А являється хорошою базою.
Для дуже смуглих мабуть не підійде.
Сильні висипи не замаскує. Але для такого явно не сс крем потрібен. Бо рівень перекриття у нього 50%.
Для жирної шкіри зазначають що підходить. Але мені здається,що буде блищати трохи (читала про таке в відгуках). Бо після нього не матовий фініш.
Він ще й добре-добре зволожує. Сухі ділянки,які лущаться,не підкреслює.
Ще не маленький плюс: у нього SPF 38.
Мінус лише один: його ціна. Але пробник коштує порядка 200 грн,тому можна потестувати. Думаю,сподобається!
Активні компоненти:
-Пaнтeнoл
-Hіaцинaмід
-Гідpoлізoвaний кoлaгeн
-Toкoфepoл aцeтaт
-Oлія ши
-Oлія жoжoбa
-Гіaлуpoнoвa киcлoтa
Дуже дякую за увагу!
Всім спокійного мирного вечора!❤️
Коментарі (0)