Олена В

Dr Hedison CC Cream

Dr Hedison CC Cream
Dr Hedison CC Cream

Отримала пробник в подарунок до мого замовлення.🥰

Dr Hedison CC Cream отримую вже вдругий раз. І кожен раз радію як дитина. Бо він для мене-ідеальний!

Тюбік 5 ml. Але вистачить його на довго,бо для нанесення треба зовсім небагато. Минулого разу я розтягла використання на приблизно місяць).

Колір: Крем білого кольору з маленькими сірими цятками. При нанесенні на шкіру він спочатку білий, а потім...стається диво. ВІн підлаштовується під ваш колір і ваш фототип і стає прозорим. Але при цьому добре маскує нерівності,зморшки,почервоніння і поодинокі висипи.

НЕ підкреслює пори чи зморшки!!! Не западає в пори. І не виглядає як штукатурка!!!

У мене він наче моя друга шкіра.

Текстура крему: шовкова,ніжна

Запах: мені пахне носками(не чистими).😂 Але тільки при нанесенні. Через секунду запах не відчувається взагалі. Це можна перетерпіти.

Dr Hedison CC Cream
Dr Hedison CC Cream
Dr Hedison CC Cream

Він має глянцевий,трохи вологий фініш. На яскравому сонці шкіра наче світиться з середини. Трохи освіжає,бо дає легку розовинку. Тому бліденьким як я те,що треба!

Шкіра в ньому виглядає дуже свіжою і наче ідеальною. При цьому його майже не видно. Наче фотошоп...але невидимий!І таке буває)))

Сильного контрасту з шиєю не буде.

У мене не скатується цілий день. Але читала у відгуках,що у дівчат годин 5 витримує.

З хайлайтером і рум'янами не конфліктує. А являється хорошою базою.

Для дуже смуглих мабуть не підійде.

Сильні висипи не замаскує. Але для такого явно не сс крем потрібен. Бо рівень перекриття у нього 50%.

Для жирної шкіри зазначають що підходить. Але мені здається,що буде блищати трохи (читала про таке в відгуках). Бо після нього не матовий фініш.

Він ще й добре-добре зволожує. Сухі ділянки,які лущаться,не підкреслює.

Ще не маленький плюс: у нього SPF 38.

Мінус лише один: його ціна. Але пробник коштує порядка 200 грн,тому можна потестувати. Думаю,сподобається!

Активні компоненти:

-Пaнтeнoл

-Hіaцинaмід

-Гідpoлізoвaний кoлaгeн

-Toкoфepoл aцeтaт

-Oлія ши

-Oлія жoжoбa

-Гіaлуpoнoвa киcлoтa

Дуже дякую за увагу!

Всім спокійного мирного вечора!❤️