Marinka🌈Rainbow

#Мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub

Всім привіт ❤️

Коли перші емоції та "пищання "від отримання боксику L'oreal Excellence трохи уляглися, я приступила до омріяного тестування)

Перш за все хочу ще раз подякувати MAKEUP Club та команді L'Oréal за цю прекрасну можливість відчути себе б'юти блогером - початківцем і отримати незабутні враження 💙

Я з особливою ретельністю та уважністю підійшла до процесу , все передивилась ,перечитала і ще ніколи я не фарбувалась з таким задоволенням!

Перше на що я звернула увагу коли взяла фарбу для волосся L'oreal Excellence Creme Universal Nudes до рук - це велика ,гарна та презентабельна коробка . На коробці є вся інформація, назва та номер відтінку та результати фарбування на різному волоссі.

Вміст коробочки також приємно здивував, окрім самої фарби та проявника я знайшла шампунь та маску для волосся, і не в сашетках а міні флакончиках! Окрім цього є інструкція з детальним описом використання та малюнками. Навіть якщо ви фарбуєтесь вперше і самі , то точно зможете це зробити та зрозуміти що до чого.

Всередині заходяться тюбики та флакони в ніжній, приємній нюдовій гаммі.

Ми тут бачимо : 1 тюбик із крем - фарбою ( 1 а )

• 1 Флакон з кремом - проявником ( 1 b )
  • 1 тюбик з делікатним шампунем - доглядом після фарбування ( 12 мл )
  • 1 флакон з поживною маскою для волосся ( 60 мл )
  • Аплікатор - гребінець, насадка на флакон для фарбування
  • Пара рукавичок

Моє волосся фарбоване. Натуральний колір - світло каштановий. Раніше я вже була брюнеткою та фарбувалась в чорний, потім вирішила приблизити колір до більш натурального і попередній відтінок - гіркий шоколад. Цей відтінок також темний і на фото важко було передати різницю ,сподіваюсь що вийшло. Різниця в тому що гіркий шоколад має теплий каштановий підтон.

На момент фарбування корені волосся були вже відрослі . Також нажаль в мене вже з'явилась сивина, не багато але є . Тому ще одним критерієм для вибору фарби є надійне зафарбовування сивини.

Стандартно змішуємо фарбу з проявником, тут все зрозуміло. Мені дуже сподобалося що в фарбі L'Oréal Excellence Creme можна це зробити в флаконі з проявником і надалі використовувати його в процесі фарбування. Це зручно що не потрібна додаткова тара та щіточка.

Ще одна річ яка мене приємно вразила - це насадка- аплікатор гребінець. Це просто мега зручна річ ! І як я раніше фарбувалась ?)

Також хочу відмітити рукавички , здавалося ну що тут може здивувати. Але , скільки разів в мене рвались рукавички в процесі, я вже і не пригадаю, а потім як наслідок - брудні пофарбовані нігті , вивести з яких сліди фарби доволі проблематично . Тут рукавички чудові - вони достатньо великі , високі , з еластичного матеріалу який добре тягнеться.

На моє довге нижче талії волосся розхід фарби - дві упаковки. Загальний час фарбування - 20 хвилин. Можливо це не правильно,але я фарбую корені та довжину одночасно .

Фарба по консистенції рідка , тому добре розподіляється по волоссі. Завдяки гребінцю зручно проходитись по довжині та кінчиках. Об'єм фарби великий,тому якщо у вас довжина волосся до плечей, та трохи нижче ,то однієї упаковки вистачить.

Ще раз хочу похвалити насадку гребінець за те що після того як я пофарбувалась ,мій вигляд був пристойний 😁 Це вперше в житті коли після фарбування мені не доводилось відтирати лоб та пів обличчя від слідів фарби ,чесно ) Також насадкою було зручно проходитись по скроням , тому що в цих місцях інколи можна пропустити короткі волосинки .

Окреме задоволення це шампунь та маска які я тепер дуже хочу на постійне користування!

Шампунь в тюбику 12 мл. Аромат в нього просто неймовірний! Консистенція середньої густини, колір гарний сяючий перламутровий. Я думала що на моє довге волосся шампуню не вистачить, але він настільки добре піниться що я змогла промити ним волосся три рази.

Маска має такий самий аромат, навіть коли все було запаковано, в коробці він відчувався. Маска надала волоссю сяючого блиску та завдяки ній воно легко розчісувалось навіть вологе.

Результат : добре та рівномірно пофарбоване волосся. Корені та довжина гарно пофарбовані. Окрім кольору, волосся доглянуте , шовковисте на дотик, дуже рівне.

Зробила колажі, щоб наглядно було видно зміни. Колір волосся став глибоким чорним без синього підтону. Мені результат дуже сподобався ❤️

Я не дуже люблю фотографуватися але результат фарбування надихнув зробити декілька селфі 😁 Гадаю що тепер буду купувати фарбу для волосся L'oreal Excellence Creme Universal Nudes на постійній основі.

Дякую хто дочитав та був зі мною ❤️

29 грудня, 2023
Marinka🌈Rainbow
29 грудня, 2023