Кирилюк Вікторія

Бюджетний кушон від BioАqua. Раджу чи ні?

Влітку я трошки загоріла і мій звичний легенький ВВ-крем став мені засвітлим, тож ми замовили з мамою собі на пробу кушони - я для жирного типу шкіри з матуючим ефектом, а мама собі для сухої шкіри зволожуючий.

Сам по собі цей ВВ-кушон приємний і досить легкий, розтушовується на шкірі без особливих зусиль. Я наносила його і вологим спонжем, і рідним спонжиком від кушону - в обидвох варіантах тон був рівним і носився протягом для добре.

А ось коли прийшла зима, відтінок став мені затемним і зажовтим (хоча, можливо, він окислився за цей час і потемнів), тож зараз я ним не користуюся, бо буду трошки мандаринкового кольору))🍊

Дуже, дуууже гарне пакування і до речі якісне. Нічого не бовтається, кушон справно закривається. Як же ж він виблискує на сонечку і під спалахом від телефона, поки я фотографувала його✨

Отже переваги кушона:
- ну дуже гарний і дорогий дизайн, упаковка дуже приємно відчувається в руці і користування тільки в радість
- приємна текстура засобу
- зручний спонж
- перекриття ближче до середнього. Він відчувається легенько, проте невеличкі почервоніння він перекриє
- компактний, зручно закинути в сумку і підкоригувати макіяж в дорозі/надворі/ в машині, будь де
- розхід кушона дуже економний, одного натискання вистачить, щоб нанести засіб на все обличчя
- ціна, купувала десь в інтернеті, але це було точно до 200 грн

Недоліки:
- трошки дивний аромат ( я навіть не знаю з чим його порівняти). Не кажу, що він мені не подобається, але і не скажу, що я від нього в захваті
- відтінок для блідої або дуже світлої шкіри не підійде. Все ж він більше для загорілої або смаглявої шкіри