Blondie_rs

Мегашикарні оновлення в моїй косметичці!

Мегашикарні оновлення в моїй косметичці!

Привітики! Я знову наче повернулась в час, коли щомісяця замовляла собі якісь косметичні смаколики😍 Це настільки радісно, що словами не передати. Багато продуктів з цього замовлення я хотіла рік, а то й два. І нарешті - багато заповітних бажань закрила. Поїхали, покажу поближче, що ж я там надибала😊

Повірити б не могла, що ОАЕ робить доволі бюджетні флакони. А якщо перерити інтернет, то декотрі бренди роблять дуже й дуже привабливі речі за низьку ціну (зазвичай у них 100мл об'єм). Що ж, по опису я обрала саме цей - квітковий, східний та ніжний. Початкові ноти доволі свіжі, трав'янисто-квіткові. Далі має відкриватись амбра, ваніль, мускус, груша, білі квіти... Але поки я їх не чую. Можливо, аромат заморозився і йому треба відійти з дороги. Тож, дам йому тиждень погрітись, прийти до тями. Флакон просто 100/10. Дуже плотне скло, міцна кришечка та якісний розпилювач. За 500 грн це просто вау. Лиш би аромат проявив себе так, як в описі. Тоді йому ціни не буде!

Це що взагалі таке? 🤣 Це чарівна паличка? Я тепер фея? Ви б бачили мою реакцію. На картинках було видно, що дизайн там неординарний. Але щоб настільки... Вживу воно виглядає значно прикольніше, чим в інтернеті. На коробці ще йде плівка, яка імітує бите скло. Сам флакон виконаний із якісного пластику, кришечка має металічну вставку, яка імітує золото. А також рожевий діамантик з зірочкою на самій верхівці. Все, тепер я фея, яка буде замальовувати темні кола під очима!💪🏻

Про цю пресовану пудру від Худи я мріяла ще з 2022 року, коли потестила її вживу закордоном. Замовляла ще на Всесвітній день шоппінгу, але якось тепер не надто рада бачити цю косметику. Тим не менше, побоююсь, що трішки буде відтінок мені затемним (у мене 1,5 Fair. Порцеляновий розкупили, поки збирали корзинку). Тож, подивимось. Судячи з затестів - пудра має бути шовковистою, зі світловідбивними частинками. Вона наче вуаль - тому я її дуже захотіла та пообіцяла, що колись обов'язково куплю.

База під тіні Morphe - це вже доволі банально. Не знаю, для чого, просто вирішила докинути якусь цікаву дрібничку на затест.

Мати помаду Lancome потрібно кожній дівчині. Це якийсь такий у мене дивний пункт... Мені дуже подобаються їх футляри, текстури, але от цей відтінок можливо більше як для мами. Не знаю поки, що про неї писати. Просто - насолоджуюсь естетикою бренду!

Щодо блиску Фенті - у мене було їх аж 3 штуки, від яких я успішно позбулась. Мені не подобалось, що протягом години вони десь дівались, не тримались контурів. Сподіваюсь, бренд трішки змінив формулу в серії Heat, і я хоч трішки з ним подружусь. У мене у відтінку Lemon Lava.

Ofra взагалі в пік своєї популярності вважалась найбільш сяючим брендом чи то не у всьому світі. Про їхні хайлайтери говорили практично всі. Тож, я трішки з запізненням - але також закриваю цю хотілку покупкою повнорозмірного продукту у відтінку Rodeo Drive. Ефектний, золотий, трішки може й крикливий, але такий красивий відтінок. Дуже цікавила мене їх формула, тож будем тестувати.

А поруч на фото стоїть палетка хайлайтерів від маловідомого люкс-бренду Complex Culture. Як я давно хотіла хоч щось від них - ви не уявляєте. Там настільки якісне пакування, що ти просто перестаєш дихати. Коробка, додаткове пакування, якість пластику, напилення з назвою бренду на дзеркалі... Що ще потрібно для естетичного задоволення?

Тож... Приймаюсь за роздуми про нові фотографії, приємне тестування та буду помаленько ділитись з вами враженнями про кожен продукт! 😍 Одразу сваріть мене, якщо я думаю, що мені нема про що писати. В хаті знов поличка починає перетворюватись на парфумерно-косметичний склад. Тож, помаленько! Про все розповім. Та все покажу.

Гарної вам неділі! Цьом💕