Олена В

Joko Blend Вируюча пудра для ванни та Крем-батер для тіла

Joko Blend Вируюча пудра для ванни та Крем-батер для тіла

Хотіла подякувати дівчатам (особливо Вікторії) з MakeUp Club за такий подаруночок і за її терпіння та тактовність витримувати мої скарги і незадоволення. Трапилися якісь баги зі стрічкою і мої дописи чомусь було досить довгий час не видно. Проблему було накінець вирішено. Дякую щиро!!! Зі свого боку обіцяю сприймати в наступний раз спокійніше і конструктивніше подібні ситуації☺️ .

Отже, я отримала такий маленький солодкий сюрприз від клубу: вируючу пудру для ванни та крем-батер для тіла українського бренду Joko Blend.

Я дуже люблю цей бренд,особливо їхні гідрогелеві масочки. Вони у них особливі!

А якраз пудру і цей батер ніколи не пробувала.

Отже...

Крем-батер для тіла з запахом персика. 200мл

Спойлер: він супер-пупер крутий!!!

Текстура: тверде масло.

Аромат: Дійсно запах персика, такий літній . Абсолютно не хімозний і не хімічний, і не пластмасовий,як буває. Аромат стійкий і тримається довго, навіть після миття рук ще триває деякий час,разом із зволоженням. Шкода що фото не передає цей аромат!!!

Зволоження: Дуже гарно зволожує і треба зовсім небагато. Буде економічним в користуванні.

Мою шкіру-сухарик зволожує прекрасно. І при цьому швидко вбирається і не залишає жирний блиск чи липкість. І без жирних плям на одязі чи постілі.

Шкіра після нього дуже зволожена,оксамитова та доглянута!

Склад товару

Water, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Peach Kernel Oil, Ceto Stearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Glyceryn Stearate, PEG-100 Stearate, Isopropyl myristate, Argania Spinosa Kernel Oil, Propylene Glycol, Glycerin, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Olivate, Glycerol Monostearate, Hydrolyzed Collagen, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Pеrfume, CI 19140

Joko Blend Вируюча пудра для ванни та Крем-батер для тіла
Joko Blend Вируюча пудра для ванни та Крем-батер для тіла

Вируюча пудра для ванни Joko Blend Love Spell Bath Powder, 200 г

Планую затестити в новому році. Але вже зараз скажу: аромат солодкої дині просто неймовірний.

Я подібним ще не користувалася,але в очікуванні. Бо відгуки дуже класні! Далі буде)

Склад товару

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sea Salt, Corn Starch Modified, Wheat Germ Oil, Water, Polysorbate-80, Parfume, Lavandula Angustifolia Essential Oil, CI 14720.

Ще раз щиро дякую!💖

Хочу привітати всіх дівчаток і чоловіків спільноти,а також адміністрацію клуба з Новим роком! Хай головна мрія здійсниться в 2024 році. І хай віра і надія на краще не покидає всіх вас. Мрійте,насолоджуйтеся маленькими радощами, кохайте і будьте коханими!💋

Всіх цілую!!!✨