Yustal

Про видалення капілярів лазером

Про видалення капілярів лазером

Як працює видалення капілярів лазером?

Як відомо, від сформованих ознак куперозу, які зазвичай називають “зірочками”, немає косметики, з їх видаленням може допомогти тільки лазер. Найкращими в цьому плані вважаються BBL Forever Young та жовтий лазер, який є найбільш селективним, тобто він працює тільки з капілярами, не пошкоджуючи шкіру навколо. Якщо ви поцікавитесь видаленням капілярів за допомогою інших лазерів, то вам як і мені колись можуть рекомендувати курс з 10 процедур, з BBL або жовтим лазером процедур знадобиться значно менше.

Лазер за допомогою високої температури запаює пошкоджені капіляри і вони відмирають. Це боляче. Як же живе шкіра без капілярів? Вона не живе без них, кров з запаяних капілярів циркулює за допомогою сусідніх капілярів, а шкіра вирощує собі інші капіляри. Саме через це ніхто не може дати гарантій, що видимі капіляри не повернуться — шкіра може виростити капіляри близько до поверхні і їх буде видно, видимих капілярів від того може стати навіть більше ніж до видалення лазером. Тобто якщо лікар не може сказати заздалегідь скільки процедур знадобиться і не гарантує точний результат, це лише означає, що він не бреше.

Окрім того, свіжі капіляри можуть знову пошкодитись як і їх попередники. Тому відгуки на видалення капілярів лазером в Інтернеті такі різні, хтось пройшов одну процедуру і задоволений, а хтось лише марно мучився і витрачався.

Дякую, що прочитали ❤️