О'L

#мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub

#мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub

Вже не могла його дочекатися! Оскільки побачивши дописи дівчат, що перші стали володарками таких подарунків, моєму захопленню не було меж )

По-перше, дуже вдячна за цей неймовірний Tangle Teezer. Загалом користуюсь Janeke та ще однією французькою щіткою із натуральної щетини кабана, але вже пів року розмірковую над придбанням такого Tangle Teezer, щоб було зручно носити його в сумочці. Обирала версії з кришкою та без, дивилась на mini, все вагалась-вагалась, і от мої думки схоже хтось «зчитав»! Тепер у своїй сумочці буду мати таку неймовірну річ!

По-друге – дзеркало BaByliss PRO. Моє подібне настільне дзеркало вже, на жаль, давно розбилось і до цього часу я користувалась звичайним кишеньковим. Тепер, гадаю, фарбування для мене стане більш комфортним ) Тож, ця прикольна штучка, мені також дуже «зайшла».

Щодо фарби – то тепер маю купу вагань щодо фарбування (

Фарбами для домашнього користування я не користуюсь вже доволі давно, тож, перше, що мені не дуже зрозуміло у цих фарбах – це відтінок. Я звикла обирати глубину тона та відтінок по номерах, коли чітко розумію, які номери відповідають за «попелястіть», «матовість» і все таке. Тож, що тут мається на увазі під “universal”, для мене – загадка.

Другий нюанс, це те, що глибина тону в мене наразі – це комбінація 6 та 7 (якщо точніше, то це 6.8+6.1+7.1), але на ринку Україні, на превеликий жаль, фарба відсутня у 6 тоні. Можна було б звичайно, взяти на тон темніше і тоді б скоріше за все, більш темний тон нормально все перекрив, але тут знову ж розчарування ( Оскільки тон 5 також відсутній в Україні (((( А 4 для мене ну аж занадто темний ((

Таким чином, я обрала колір фарби 7U, і от тепер розумію, що навряд чи він зможе нормально «перекрити» той колір, що наразі маю.

Крім того, є ще третій нюанс, який вже було помічено дівчатами нашої спільноти – це відсутність інформації щодо окисника ( Я маю сивину, фарбуюсь приблизно кожні три тижні, щоб про цю сивину взагалі ніхто навіть і не знав ))))))) Але сивина не зафарбовується окисником 3 %, і у моєму випадку необхідно обирати 6 %.

Тож, який результат отримаю від фарбування, навіть не знаю…. Гадаю, що спочатку мені необхідно буде трішки «погратися» з освітленням волосся. А потім затонуватися вже цією фарбою )

Забула лише, до якого числа за умовами конкурсу необхідно зробити фарбування? )

#мійритуалкрасизexcellence #testmakeupclub