Alyona Fedyk

Пізнання аюрведи з Rituals

Пізнання аюрведи з Rituals

Кожна серія Rituals має свою філософію, а такі речі я просто обожнюю. Будь-який догляд, який пов’язаний з духовними практиками, який спрямований на релаксацію та створення гармонії людини і природи, – це ж дійсно цікаво. Так, наче ти поринаєш не просто в доглядову рутину, а в медитацію. The Ritual of Ayurveda – це щось про баланс тіла, розуму та душі. А ще це перша серія, яка була спрямована на оптимізацію основної мети бренду – створювати засоби, що складаються із більш ніж 90% натуральних компонентів.

Про крем The Ritual of Ayurveda я чула і від подруги, і від сестри… Ще дивувалась, ну що там такого неймовірного? Вся причина, очевидно, в ароматі, бо він дійсно казковий. Ніжний запах троянди і мигдалю – це суперечливий стійкий аромат, і саме такий він, бо ніжний та східний водночас. Тут від мене однозначно 5 зірочок.

Це щось оптимальне. Не крем, але й не батер. Проте я можу сказати, що він доволі густий, тому і розхід не такий економний, як у, скажімо, лосьйона. А може це лише я люблю відчувати на шкірі тіла багато догляду…:) А втім, текстура мені абсолютно підійшла, хоч і розумію, що його наявність в моїй колекції не буде тривалою.

Трішки про відчуття. Чи діє засіб, як один з елементів аюрведичної практики? Ароматерапія, як я вже казала, дійсно мені допомагає, але тут цього ефекту не достатньо, ну або ж він короткочасний. Щоб дійсно поринути в гармонію, відчути рівновагу та баланс, потрібно трішки більше часу) Всі ми розуміємо, що в сучасних реаліях дуже важко знаходити декілька годин на б’юті-ритуали для тіла, доводиться наносити крем похапки, але навіть ці 3 хвилини дійсно варті того. Крем The Ritual of Ayurveda зачаровує.

Ця серія є чи не найбільш популярної серед поціновувачів Rituals, але я ще щиро рекомендую The Ritual of Karma – аромат білого чаю та лотоса. В цій колекції основна “духовна” мета – створювати хорошу карму, наповнюватись добром і спрямовувати всю свою енергію в позитивне русло. Це нам зараз дуже потрібно.

Розкажіть, що з Rituals ви пробували та яка серія для вас має особливе значення.