Олена В

Joko Blend Love Spell Вируюча пудра для ванни 200 g

Ні. Не інстаграмний вигляд води з цією пудрою)))

Колір пудри в баночці яскраво рожевий,але колір води з нею насичено персиковий. Чоловік мене зайшов пофоткати в ванну і спитав: "Ти що в ржавій воді лежиш?"🤔 Конфуз вийшов. 😂 Бо я лежала при свічках і колір не побачила. А коли засипала пудру в ванну,то вода була красивого ніжного рожевого кольора. Ось так)))

Але це єдиний мінус,якщо це є взагалі мінус цієї пудри.

Тепер всі плюси:

1. Не фарбує ванну(!!!).

2. Красиво піниться,але недовго (це не бомбочка). Тому якщо ви себе чи дітей хочете повеселити, вибирайте бомбочку. Або сипте всю баночку, не частину.

3. Пахне солодкою динею. Так, я теж думала,що буде пахнути полуницею, бо кольора ж полуниці. Але ні...диня. Аромат дуже приємний і ненав'язливий. Згадала літо)). Стійкий вміру і тримався аромат в ванній ще після зливу води деякий час.

4. Ніякого подразнення та алергії не викликав. За це я переживала, бо зазвичай чому бомбочки не беру, бо колись була алергія на одну бомбочку (був сильний зуд).

5.Непогано розслаблює. Але....я більше за магнієві ванни, якщо ви хочете дійсно релакснути з користю для здоров'я.

6. Економічний розхід. Я використала 1/3 баночки. Може й тому такий колір вийшов😂.

7. Досить бюджетний варіант.

8. Але...мені захотілося прийняти душ після ванни. Ось після магнієвої ванни я ніколи не приймаю душ, бо це нівелює користь від магнію. А тут...захотілося це все змити. Тому динею не пахла після ванни))).

8. Зручна пластикова баночка. Зручно зберігати в ванній,бо не розмокне (як буває з дой-паками) і не розіб'ється (як буває зі склянками).

Висновки: можу спокійно рекомендувати таку пудрочку. Тим паче там великий вибір ароматів та кольорів. Я теж хочу спробувати якісь інші аромати)).

Бюджетно, ароматно і весело. Та і в наш нелегкий час треба знаходити час для себе та балувати себе по можливості!

Склад товару

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sea Salt, Corn Starch Modified, Wheat Germ Oil, Water, Polysorbate-80, Parfume, Lavandula Angustifolia Essential Oil, CI 14720.

Дякую за увагу! Спокійного всім дня!

Музика: Peter Skalon "Wise Lover"

03 січня, 2024
Олена В
03 січня, 2024