Vikulyk

Тонер з пробіотиками, для ідеальної ранкової рутини

Тонер має легку консистенцію, він зовсім трішки густіший за звичайний тонік, але це, якщо дуже звертати увагу.

Також має дуже класний аромат-квітково-трав'яний, доволі насичений на мою думку, тому любителям косметики без віддушок, варто проходити повз.

Мені реально подобається ним користуватись і шкіра виглядає краще, що зразу після використання, що з часом ефект стає кращим.

Він добре заспокоює шкіру, усуває якесь роздратування чи легке почервоніння, якщо використовувалось агресивне очищення, то даний засіб чудово забирає стягнутість.

Також на етапі тонізування я уже отримую ненав'язливе зволоження, без відчуття липкості, шкіра на дотик доволі приємна.

Наношу зранку, ввечері використовую кислотний тонер, якщо не користуюсь тритиноїном.

При частому використанні шкіру не так сипить і вона більш здорова на вигляд, я його пробувала, ще до використання ритинолу і бачила хороший накопичувальний ефект.

Що мене спонукало купити цей тонер? Пробіотики в складі) Мені здається, що для жителів міста вона доволі необхідні, тому читайте нижче розбір складу.

Якщо розібрати склад, ми бачимо величезну кількість корисних речовин, я скопіювала інформацію, про деякі цікаві компоненти і їхню дію:

Ніацинамід покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками.

Гіалуронат натрію гель. Сприяє регенерації тканин без утворення шрамів, робить шкіру більш м'якою та гладкою, стимулює клітинну міграцію, має високі зволожуючі властивості, допомагає підтримувати тонус шкіри та є профілактикою утворення зморшок.

Бетаїн. Обладнає чудовими зволожуючими властивостями. Рекомендується для чутливої та проблемної шкіри.

АЛЛАНТОЇН. пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів.

Bifidobacterium lactis (B. lactis) - це багатоцільові пробіотичні бактерії, Дослідження показали, що цей інгредієнт може допомогти реактивній шкірі стати менш чутливою до агресорів навколишнього середовища шляхом зміцнення її мікробіома. Це заохочує шкіру помітно відновлюватися та виглядати здоровішою. Також доведено, що ферментовані пробіотики допомагають зменшити розмноження шкідливих мікроорганізмів на поверхні шкіри.

АДЕНОЗИН. Дослідження щодо нанесення його на наше обличчя також багатообіцяючі і поки що показують кілька речей: Це може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.

ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА. стимулює процеси епітелізації, сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий обмін, підвищує пружність та еластичність шкіри, тонізує, стимулюють утворення колагену.

ГІНКГО БІЛОБА ЕКСТРАКТ СУХИЙ має високу антиоксидантну дію.

Корейський Thinko Pure Bifida-мій улюбений, якщо порівнювати, серед інших тонізуючо-загоюючих тонерів чи тоніків, я просто обожнюю використовувати його зранку, думаю так найбільш правильно, судячи з мого догляду.

А от любимчика серед кислотних тонерів покажу вам згодом.)

02 січня, 2024
Vikulyk
02 січня, 2024