Євгенія 👩

Про ще один чудовий продукт від Shelly)

Про ще один чудовий продукт від Shelly)
Про ще один чудовий продукт від Shelly)
Про ще один чудовий продукт від Shelly)
Про ще один чудовий продукт від Shelly)
Про ще один чудовий продукт від Shelly)

Всім привіт✌️

Свій перший допис в Новому році хочу присвятити ще одному чудовому продукту від українського бренду Shelly - олії для нігтів і кутикули з екстрактом грейпфруту та вітаміном А. Ділюся своїми враженнями 👇

Олія представлена ​​у форматі олівця-стику і як на мене - це неймовірно зручно. Олівчик виконаний з прозорого пластику, що дозволяє стежити за витратою засобу.

Його механізм чимось нагадує шприц, тільки не з гострою голкою на кінчику, а з м'яким пензликом. Низ олівця має помповий механізм. Тобто, олійка видавлюється шляхом натискання на кнопку в нижній частині стику. Чудовий механізм, який дозволяє регулювати розподіл олії, з нею ніколи не можна переборщити. Олівець не тече, не мажеться - ідеально.

Ковпачок щільно закриває олівець, до характерного клацання, сам собою не злітає.
Об `єм: 3 мл, витрата економічна

Він виконаний із синтетичного ворсу (я не знаю точно, що це за матеріал, але мені чимось схоже на м'який пластик). Він щільно набитий, ворс оптимального розміру та дуже зручної форми. Акуратно підстрижений, зовсім не лізе.

Перші 2-3 використання він мені зовсім не сподобався, оскільки був твердим, дубовим. Цілком не згинався і навіть дряпав шкіру.
Я вже думала, що все, перший продукт від Shelly, який мені не до душі).

Але, на 4-5 використання пензлик перетворився, він просочився олією і став дуже м'яким, еластичним та максимально приємним для шкіри.
Тому, якщо ви зіткнулися з такою ж проблемою, то не поспішайте закидати продукт у далеку скриньку, дайте йому трохи часу).

Склад хороший, він містить рідкий парафін та 4 видів олій:

  1. Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (Олія солодкого мигдалю) - живить і зволожує шкіру.
  2. Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (Олія жожоба) - забезпечує зволоження і має подібність до природного шкірного масла.
  3. Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil (Олія зародку пшениці) - багате вітамінами та антиоксидантами, воно може покращити стан шкіри.
  4. Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Олія соняшнику) - зволожує і живить шкіру, містить вітаміни та олійні кислоти.

Ну і звичайно в скаладі є:

  1. Citrus Paradisi (Grapefruit) Extract (Екстракт грейпфрута) - Екстракт, який може мати антиоксидантні властивості і приємний аромат.
  • Консистенція рідка, олійна, м'яка та пластична. Однак тут важливо відзначити, що вона не тече. На дотик у ній відчувається легка жирність, але без липкості.
  • Аромат приємний, не дуже насичений. Мені пахне солодким іспанським апельсином з легкою грейфрутовою гіркуватістю. Запах практично не відчувається на шкірі, тому не викликає дискомфорту.

Я наношу олійку 1 раз на день - перед сном і цього моїй кутикулі цілком достатньо). Наношу на кутикулу та бічні валики, тому що вони у мене дуже схильні до загрубіння.

Одного натискання на кнопку достатньо, щоб обробити усі 10 пальчиків.

Олійка м'яко ковзає по шкірі, рівномірно розподіляється за допомогою пензлика і зовсім не тече. Після нанесення, роблю легкий масаж і чекаю, поки засіб вбереться. Вбирається олійка протягом 10 хвилин. Вбирається повністю, на шкірі не залишається ні липкості, ні жирності, ні олійності, тільки зволоження).

Ефект дає моментальний, але чим довше користуєшся олією, тим довше тримається ефект)

  • Чудове, швидке зволоження та живлення кутикули.
  • Добре пом'якшує, у тому числі і бічні валики.
  • Ручки виглядають більш доглянутими та охайними.
  • Супер-зручний формат, ніде нічого не тече і не мажеться.
  • Компактність, олівець поміститься навіть у кишеню)

Ще один прекрасний засіб від Shelly, який я щиро рекомендую👌

Дякую за увагу💕