Malisa

Garnier Bio Fresh Lemongrass - мабуть, я розумію чому він зник з полиць магазинів...

Garnier Bio Fresh Lemongrass - мабуть, я розумію чому він зник з полиць магазинів...

Коли вийшла лінійка Bio від Garnier - вона точно багатьох зацікавила, як і мене. І я купила, мабуть, майже всю серію. Гарна концепція, зараз популярне еко-направлення, ще й прям бюджетний бюджет.

Крем з лемонграсом мене особливо зацікавив - легка текстура, підходить для нормальної і комбінованої шкіри, зволожуючий. Те що треба на літо.

І що ж я отримала.

Продукти з лемонграсом мають досить суттєвий аромат. І він на любителя. Від мене мої хвилясті папуги шарахались, коли я користувалась гелем з лемонграсом, бо аромат був аж в носі щипало. Чи то мені в флакончик ароматизатор стільки бахнули, хто його знає. Крем не виняток, має подібний аромат, але вже трохи легший, і він не настільки тривалий.

Текстура приємна - це не скільки крем, а крем-гель, трохи водянистий, легкий. Якщо любите більш густі текстури, плотні - то точно не ваш продукт.

Легко наноситься, дуже швидко вбирається. І дійсно зволожує шкіру.

В мене комбінована шкіра, влітку ближче до жирної.

Але я не люблю, коли такі креми залишають після себе стягнутість, яка не проходить ні через 5 хвилин, ні через півгодини. Він максимально некомфортний. І можна було б сказати, що це типово для всіх крем-гелів і таких текстур - але чому ж тоді крем-гель з комбучею, який має схожу текстуру - не дає жодного дискомфорту?

Для ранку - я не можу потім, заважає оце неприємне відчуття. Для вечора - навіть для літа він мені здається залегким.

Тому якось досить швидко цей засіб перейшов в розряд кремів для рук та ліктів. Бо викинути якось жалко, а от для рук досить не погано, хоча також шкіру стягує...

І, мабуть, він багатьом не сподобався, бо якось останнім часом я не бачу його ні онлайн, ні на полицях косметичних магазинів..

А що вам сподобалось із серії Garnier Bio?

Garnier Bio Fresh Lemongrass - мабуть, я розумію чому він зник з полиць магазинів...