Оленка

А які 90ті пам'ятаєш ти? ETERNAL 90-s Margie doesn't make Perfumes

Якраз перед Новим роком я зробила собі кілька парфумерних подарунків. От і буду вам потроху про них розповідати.

Margie doesn't make Perfumes - це абсолютно нова нішева марка на ринку української парфумерії. Всього 3 аромати, але всі за останні 6 місяців - це супер продуктивно. Відразу скажу, що з 3х не один не можу назвати моїм, але вони цікаві, тож опишу свої враження, думаю вам буде цікаво.

90ті, я як дитина кінця 80х пам'ятаю добре. Для мене це аромат моря, бо жила в Одесі, це картонка на ринку, зп у батька ящиками RAMA, мама, яка примудрялась з нічого зробити сніданок/обід/вечерю і обов'язково святкові дні. Це "сало в шоколаді", коли гарний день в школі, це мандарини і банани на Новий рік, це суперові сріблясті сандалі, про які півроку мріяла, це багато книжок з дідусевого чердаку. Це був складний час, але й час дитинства, тому ETERNAL 90-s як присвяту цим рокам, я дуже хотіла.

Хочу відразу сказати, що оформелення семплу чудове. Дуже продуманий продукт. Гарна скляна ємність, правильний розпилювач, чіткий друк. Семпли приїзжають в тканинному брендованому мішечку. Блотерів в комплекті немає, але є листівки з поясненням-описом від парфумерки.

Ноти: зелена шкірка банана, лист банана, стигла м'якуш, вершки, кориця, ваніль, жувальна гумка, сандал, амбретта, білий мускус.

2 мл / 290 грн (семпл)
10 мл / 1410 грн (тревел)
30 мл / 4200 грн (флакон)

Я гарно відчуваю зелений банан, от коли проходиш мимо розкладки в супер-маркеті, такий терпкий, солодкуватий, але банановий аромат, дуже яскравий, він тут головний. Щось карамельне, як булочки з кориці зі столової. Віддушка якоїсть жуйки або цукерки є, але це ота саме хімозна віддушка, яка була притаманна тогочасним закордонним ласощам - дуже гучно, дуже штучно. При цьому в носці він стає спокійнішим, хімозність злітає і лишається просто солодкуватий, дуже тихий запах. Тримається на мені він не довго, Банан десь годину, далі все стихає. Не можу сказати, це той аромат, який би я купила для себе. Як експеримент для ностальгії - так, це цікаво, дуже асоціативно. Автору вдалося передати вайб ідеальних 90Х, які відомі в поп-культурі.