Тестую вінілову помаду у відтінку 50 Wicked.

Тестую вінілову помаду у відтінку 50 Wicked.

Привіт! Як часто ти хотіла зробити мейкап з червоною помадою, але постійно стикалася з тим що олівець та звичайна лакова помада (чи блиск) не стійкі, а від матової сушить губи та й взагалі не хочеться саме сьогодні матового фінішу? Я - доволі часто.

Певно саме для тих, хто втомився від матових текстур Мейбелін зробив дуже круту та цікаву альтернативу - Maybelline SuperStay Vinyl Ink.

На б'юті-ринку така текстура вже давно не новинка, але в моїй косметичці з'явилась перед новим роком і мені є що про неї розповісти. Почнемо?

Тут все дуже стильно - лаконічний флакон з об'ємним написом, який повторює обраний тобою відтінок. В мене у номері 50 Wicked. Помада щільно закручується і не протече у сумочці, має доволі зручний аплікатор, тож її можна використовувати без контурного олівця.

Я обрала для себе класичний червоний колір з холодним підтоном, що не буде жовтити зуби. Дуже правильний варіант для макіяжу з акцентом на губи чи для голлівудського мейку на вечір.

Перед використанням помаду треба добре взбовтати і вже потім наносити.

Аромат доречі солодкий і багатьом подобається, нагадує віддушку блиску Lifter Gloss, проте я такі солодкі запахи у декоративці не дуже полюбляю, тож добре що він поступово зникає. Для мене це плюс.

Текстура у Vinyl Ink в міру рідка та добре покриває вуста з першого шару, але спокійно можна нанести вдруге там, де на ваш погляд не вистачило.

Застигає помада поступово і тут я б радила у перші дві-три хвилини не стуляти вуста, щоб все підсихло рівномірно.

Також Vinyl Ink можна використовувати як найменш двома способами - як щільне покриття на всі вуста, так і як тінт посередині з олівцем іншого кольору. Від мене лайк за варіативність.

Виробник обіцяє нам аж 16 годин стійкого глянцевого покриття за будь-яких обставин - чи то їжа, чи то напої, чи то погодні умови. Що ж у реальному житті?

Приблизно через три години після нанесення помада втрачає максимально вологий фініш і залишає трохи менший блиск. Так, вона все ще стійка та блищіть, але не так дзеркально як спочатку. Особисто для мене це не є мінусом, адже вуста все ще залишаються дуже привабливими.

Я тестувала помаду жирною їжею та напоями і ось, як вона виглядала на мені після шести годин.

В цілому більш-менш нормально, але видно, як сильно вона пішла геть зі слизової.

Тут виникає необхідність її перенанести (бо просто оновити не той випадок), але перенанесення потребує двухфазки чи ще якогось іншого продукту для зняття стійкої косметики, тож на вулиці чи у закладі це буде не зовсім зручно. До того ж помада добряче тінтує і є загроза зіпсувати мейк обличчя і зони губ, тож треба бути максимально обережною.

Мені Vinyl Ink дуже сподобалась, не сушить губи та й взагалі п'ять годин стійкого глянцевого червоного кольору для мене - класно. На повноцінний робочий день я б її не радила, бо все ж таки може трошки зійти та почати підтікати у куточках, а от до п'яти годин носіння - саме воно.

Після використання відтінку Wicked мені захотілося спробувати й інші кольори, тож пішіть у коментарях які номери ваші фаворити, якщо користувались цією помадою, буде дуже цікаво подискутувати!

На цьому у мене все, дякую за увагу!