Yuriivna 🌸

Шампунь для щоденного використання Sebamed pH 5.5

Шампунь для щоденного використання Sebamed pH 5.5
Шампунь для щоденного використання Sebamed pH 5.5


Мені подобається тестувати все нові і нові засоби,але особлива моя любов то різноманітні шампуні.Звичайно,за такий вже довгий період тест-драйвів,у мене є свої фаворити шампунів.Я маю неслухняне в'юнке волосся,хоча хотілось би рівне,але проти природи не буду йти,а праскою для волосся я користуюсь дуже рідко.
Стосовно шампунів можно говорити довго,а саме які вони є та кому,які підійдуть.
Sebamed - шампунь який підходить нормальному типу,самЕ такІ зараз про у мене,до слова у мене жирний тип шкіри голови,але якщо на постійній основі мити шампунями для жирного типу,які добре очищують то може виникати свербіж або навіть лупа.За рекомендацією лікаря я чергую шампуні,перші за моїм типом шкіри голови та інший шампунь,який очищує більш делікатно.Sebamed саме і очищує більш м'яко,але при цьому шкіра голови чиста.

Шампунь для щоденного використання Sebamed pH 5.5

З цією фірмою я зовсім не знайома і раніше не чула про неї,тому я перестраховуюсь у таких випадках та купляю мініатюри,якщо такі знайду.Мініатюри мені вистачило на 4 рази,це при звичайному митті (2 рази намилення)

Текстура шампуню рідка,але не як вода,проте якщо нанести на тильну сторону руки,шампунь миттєво розтікається. Засіб має прозорий колір,без певного відтінку.Стосовно аромату мені складно описати,який він саме,але він є,не різкий,мені трохи нагадує аптечний запах,але не такий від якого відвертає,мені навпаки він ненав'язливий.Класифікація шампуню:аптечна,тому не дивно,що він має ноти аптечного аромату.

Дизайн максимально мінімальний та простий,видавлюється добре з пакування,якщо вже закінчується відкручую сам ковпачок,так легше дістатися до залишків шампуню.

Так як,я чергую шампуні - для таких ритуалів цей шампунь мені підійшов,він добре очищує як шкіру голови,так і волосся.Стосовно жирності шкіри,нічого не змінилося абсолютно,як мила голову один раз у 2-3 дні ,так і мию.Цей бренд має також інші шампуні: від випадіння волосся,проти лупи і т.д.

- Шампунь має позначку pH 5.5

- Склад цілком непоганий,є м'які очищуючі складові

- Шампунь підходить для щоденного користування