Матова помада Eveline в в ишнево-пудровому кольорі
Тут не буде довгого тексту, по-перше я не дуже вмію описувати декоративну косметику, а по-друге помади в моїй косметичці це рідке явище (а особливо матові) 😅
Почну з того, що ця помада була подарунком, певне то був натяк, що мені варто малювати і губи 💋 Це був набір, ну знаєте, ось ці набори Eveline - матова помада + олівець для губ. Це вже як пише Оксаночка. К в своїх дописах - раритет помада у бренда, бо в них там давно вже вийшли оновлені версії, але і ці також ще є у продажу.
Наборчик красивий, коробка не збереглася, а олівець забрала моя мама (вона в мене любить оформлювати губи, а я фанатка бальзамів для губ 🤭).
Опис упакування:
Отже, флакон з якісного матового пластику, стандартне упакування для матової помади.
Розкручується добре і одразу дає насолодитися ароматом помади (так, так вона ще й класно пахне), вона має дуже ніжний вишневий аромат 🍒
Аплікатор:
Аплікатор з легким вигином, пухнастий, м'який, дозволяє легко та приємно нанести помаду на губи.
Текстура, зовнішний вигляд та стійкість:
Сама помада має мусову текстуру і добре лягає на губи (особливо на зволожуючий бальзам).
Не скочується впродовж дня, наприкінці трошки 🤏🏻 з'їдається з внутрішньої сторони.
❕Фото губ наприкінці дня ❕
Дуже стійка і як і більшість матових помад важко змивається (мене це в них прям дуже бісить 😄).
Про відтінок при різному освітленні:
Відтінок до речі в мене 03 такий вишнево-пудровий, красивий звичайно, на моїх губах наче непогано виглядає (в повному макіяжі). А ось зблизька зі штучним освітленням (фото вище) він виглядає світло-рожевим, взагалі не такий як є, тож орієнтуйтеся п о фото з повним обличчям ⬆️ та свотчем.
Висновок:
Якщо ви шукаєте ось прям дуже стійку та бюджетну матову помаду з красивою палітрою - це прям ідеальний варіант 👌🏻
Це був мій перший допис в цьому році🐉, тож хочу всіх привітати з Новим роком🎄 і бажаю провести його у спокої 🧘🏻♀️та гармонії 💋
Коментарі (0)