Аромат Night від Extract

Аромат Night від Extract

Я думаю,що знайти саме «свій» аромат у парфумах це справжній квест.Але мені здається вдалося це зробити.

У подарунок на новий рік від близьких людей я отримала парфум від українського бренду Extract.Про цей бренд я дізналася по рекомендації одного блогера і зізнаюсь відверто не думала,що саме в ньому я знайду аромат собі по душі.

Отже,це аромат під назвою Night.Як на мене назва говорить сама за себе,адже ніч це щось таємниче,незвичне та навіть можна сказати особливе.Це солодкий,не приторний аромат,з яскравими нотками кави та ванілі на початку і більш пудрово-ніжними відтінками свіжих фруктів ледь помітних в комбінації з квітами в кінці.Цей аромат дуже схожий на моє відчуття себе.Солодкість та водночас різкість на початку не всім є до душі,але я обожнюю таке.Обожнюю цю складність та багатогранність в ароматах,коли аж очі заплющуєш при вдиханні.

Аромат солодкий з ванільними відтінками,також в ньому присутні фруктові ноти,зокрема груша.Ще як зазначено виробником присутні деревині ноти,ноти мигдалю,квітів ,прянощів,пачулі.

Для мене цей аромат справжня насолода,як теплий кавовий напій у мороз,який зігріває як всередині, так і ззовні,наче закутуючи тебе ароматною ковдрою.

Щодо стійкості,особисто я відчуваю цей аромат хвилями,то яскравіше ,то менше.Наприклад ,на волоссі він зберігається прекрасно,так само як і на одязі,а от на тілі іноді зовсім не чую,а іноді навіть після прийняття душу аромат зберігається.

Хоч аромат будь якого парфуму на мою думку це щось унікальне для кожного і кожен відчуває все по різному,я щиро рекомендую вам хоча б спробувати(в великих трц можна знайти острівець з цим брендом)вам вдихнути його хоч раз(раптом і вам він прийдеться до душі).