Олена В

Chloé Eau de Parfum Lumineuse

Chloé Eau de Parfum Lumineuse

Бальзамічна пудрова троянда?

Маленький спойлер: троянду відчуваю ледь-ледь. Вона якась акварельно-ванільна, водяниста, але при цьому не менш приваблива та романтична.

Цей аромат з'явився в 2023 році. Парфюмер Ane Ayo.

Свобода, легкість та жіночність — це правила, яких бренд Chloé дотримується з моменту свого створення в 1952 році. Як на мене, саме "аромат жіночності"-це ідеальна назва цього парфуму.

Тип аромату: квіткові, східні
Початкова нота: Жасмин, самбак
Нота серця: Троянда
Кінцева нота: Амбра, Бальзамічні ноти, Ваніль.

Дуже красивий шлейф, який обов'язково викличе компліменти і зацікавлені питання: "А що це за аромат?" Саме так у мене й було. Перший раз я його нанесла в сніжний день. Лапатий сніг, який повільно падає прикрашаючи все навкруги білою чистотою, зустріч зі знайомою в затишному кафе в центрі міста. І цей аромат. Тепер у мене він асоціюється лише з холодним свіжим повітрям, легким вітром та неймовірним затишком і теплом. Він пасує до зимових свят.

Карамель,ваніль,амброва вуаль,пудра. Чоловік відчуває східні спеції, я зелений чай з терпкими нотками жасмину і солодким легким лимонним десертом. Дуже красивий аромат. І все ж для холодної погоди, мені здається. В хмарну погоду додає сонця та оптимізму. Огортуючий в дощову погоду.

Стійкість висока. Я відчуваю його майже весь день і на ранок легкі відголоски аромату все ще присутні.

Дякую за увагу! Спокійної всім нам ночі!

Chloé Eau de Parfum Lumineuse