Ta_nyaaaaaaa

Парфуми з ароматом відпочинку біля моря

Парфуми з ароматом відпочинку біля моря
Парфуми з ароматом відпочинку біля моря

Повнорозмірний флакон цього аромату я бачила стіііільки разів, так він манив мене. Ви ж бачили його? 💙 Але я завжди проходила повз навіть міні-версій.

Після того, як я потрапила у Клуб, підписалася і познайомилася з неймовірною красунею, дуже розумною і талановитою Швець Кариною. Так від неї неодноразово чула позитивні, схвальні відгуки про аромат Vanilla Vibes від Джульєтти.

Після того, як я почитала її короткі описи фаворитів (вибач, допис про конкретно цей парфум досі не переглянула, але відразу після свого допису виправлюся 😇), я вирішила придбати цей аромат влітку. Тобто я переглянула піраміду і вирішила, що аромат буде ідеальним на літо. Спойлер: після затесту я досі так вважаю.

Але Карина десь у коментарях відповіла, що радить мені спробувати його і зимою. Що ж, чудово. Не довго думаючи, замовила відливант оригінального парфуму Juliette Has A Gun Vanilla Vibes разом з іншими пробниками.

Спочатку, для загального розуміння продублюю піраміду:

Початкова нота: Морська сіль

Нота серця: Абсолю ванілі, Орхідея

Кінцева нота: Бензоїн, Боби тонка, Мускус, Сандал

Цей аромат позиціонується як східний, але якщо чесно я не зовсім розумію чому 🥲

Прем'єра аромату відбулася 2019 року.

Представлена у форматі парфумованої води.

Коротко: пудровий, солонувато-ванільний, вершково-кокосовий, дууууже по літньому вайбовий аромат!

Аромат Juliette Has A Gun Vanilla Vibes став для мене флешбеком до світу вічного літа, де море обнімає мою шкіру, а повітря наповнене чуттям свіжості та солоних дотиків. Від перших нот розкривається чарівна мелодія, яка переносить мене на безлюдне морське ранкове узбережжя тої ж рідної для всіх Херсонщини🥹, де кожен ароматичний елемент – від ноти морської солі до солодкавої ванілі – надає зустрічі з промінням сонця виразності та особливого колориту.

Заплющивши очі після вдиху аромату, я поринула у свою мандрівку, де відчуваю те, що нагадує свіжість моря та легкі дотики морської солоної води. Практично відразу після цього спливають спокусливі ноти ванілі та орхідеї, створюючи неповторний тандем, який чарівно вписується в у цю ароматичну симфонію.

Несподівано, але мене наздоганяє саме вершково-кокосова аура, хоча її немає у піраміді, вона додає аромату екзотики та східного колориту. Завдяки цьому я і чую щось схоже на запах коштовної доглядової косметики - кадровий, м'який і зовсім не нав'язливий. Ваніль, виявляючи свою тонку сутність, не розкривається стандартно, а ледь-ледь відчувається моїми рецепторами. Вона наче притрушена морською сіллю – це не кондитерська солодкість, а миттєве відчуття легкої прохолоди та свіжості.

Завдяки вдосконаленому дуету бензоїну, бобів тонка, мускусу та сандалу, аромат набуває глибини та стійкості. Як на мене, саме сандал найбільш чіткий, він ідеально вплітається в звучання аромату, заспокоюючи мою бурхливу емоційність та надаючи йому приємної стійкості.

І ось, вже розкрившись на повну, аромат неочікувано для мене змінюється, об'єднуючись з бобами тонка, ваніль виходить на передній план, набуваючи більш виразної солодкавості та смачності. Цей парфум я остаточно і впевнено вважаю ідеальним супутником для літніх днів, хоча й зимові відкривають його цікаві та непередбачувані грані.

Завершуючи своє знайомство з Juliette Has A Gun Vanilla Vibes, я відчула щось...наче весь світ сповнюється ніжною, солонувато-вершковою, я б навіть сказала пудровою аурою, яка вражає своєю жіночністю та чарівністю. Такий аромат – це вираз краси та ніжності, який залишається в пам'яті, спонукаючи знову і знову податися в цю ароматичну подорож.

Останнім часом надаю перевагу саме таким парфумованим засобам.

Особливо приємно писати про цей аромат після невеликої перерви у тестуванні парфумів, бо мій ніс здався і фантазія хотіла відпочинку ☺️

Vanilla Vibes чітко й впевнено відчуваю на собі протягом 6-7 годин. Згодом аромат стає доволі тихим, але не зникає із тіла зовсім навіть зі спливом 12 годин.

Значного шлейфу не відчуваю, можливо і тягнеться, але зовсім трішки. Загалом аромат здався мені близьким до тіла, ніжним і не гучним, зовсім не густим, хоч і доволі насиченим.

Насправді тут усе просто. Ще при першому вдиху я зрозуміла, що цей аромат - не щось звичне. Нічого подібного раніше не відчувала.

Мало того, кажу відверто, спочатку він мені не сподобався. Я просто відчувала СОЛОНУ ваніль, та й усе. Однак і цей аромат мене уже дивував. Наче і не подобався, але так і манив до себе.

Згодом я дала йому відлежатися, пробувала носити у різну пору доби і почала у нього поступово закохуватися.

І так, я зараз не скажу, що цей аромат - мій однозначний фаворит. Він гарний, надзвичайно елегантний і жіночний, однак не най-най-най для мене. Влітку точно буду його носити і напевно візьму ще раз відливант, тільки уже більшим об'ємом.

На сьогоднішній день користуюся ним довооолі рідко, більше сподівань і бажання користуватися ним у теплу пору, тому я його відклала. Але інколи таки користуюся 😇

Сподіваюся вам було цікаво і ви хоч трохи, але сумували за моїми парфумерними дописами 🤭

Дякую за увагу кожній красунечці ❣️