Yuriivna 🌸

Космічне сяйво з тінями Essence

Космічне сяйво з тінями Essence
Космічне сяйво з тінями Essence


Почну з того,що не довго вагалась при покупці цих тіней.У мене є декілька палеток,вони доволі універсальні,як на кожний день,так і на особливі вечори,але повз цих блискучих однушек не змогла пройти.Придбала тіні під номером 07 Bubbly Champagne🥂

Декілька разів я відкривала однушки та закривала,щоб перевірити наскільки крихка верхня кришка,але на моє здивування відкривається міцно,так само і закривається.Сподіваюсь,що не повториться ситуація з пакуванням як у Lamel,бо все ж таки кришка там тримається на міцному слові 😃

Я не помітила особливих нюансів за цим критерієм,за рахунок того,що там шимерні блискітки,це можливо,але в дуже незначній кількості,але якщо вже блищати,так блищати ✨Наношу тіні як пензликом,так і пальцем.Якщо пензликом,то сяйво не таке виражене на повіках,якщо пальцем то яскравіше.Багато разів я не нашаровую тіні,бо в цьому немає потреби,так як вони добре пігментовані.

Я наносила без бази і вони стійко тримаються.Я ще можу наносити тіні за допомогою вологого пензлику,так пігмент тіней яскравіше,аніж за допомогою сухої кисті.

Для себе я зрозуміла той факт,що їх я можу наносити як тіні,так і хайлайтер.Вони на здивування можуть бути гідною заміною,коли я купляла їх,то не думала про це.Цей факт з'ясувався вже у дії.

Я просто додам свотчі.Ці тіні мають теплий відтінок,мають дрібні шимерні блискітки,які гарно переливаються,не тільки на сонці,а також при денному світлі,коли пасмурна погода та при ламповому освітленні. Мені подобається,що шимерні часточки невеликі,наносяться вуалью та не залишають плям,настільки все рівномірно.

Це вже питання індивідуальне.Я наприклад бачу як вечірній,так і дений макіяж з цими тінями. І коштують ці тіні бюджетно,загалом Essence продовжує дивувати бюджетна ціна=гідна якість.