Блиск для губ Maybelline New York Lifter Gloss
Найпопулярніший блиск у нашій спільноті і не дарма...Поговоримо про плюси і мінуси, а також розглянемо комбо з олівчиком від Lamel 🩷
... Я спробувала і закохалася😍 Читаючи відгуки , не розуміла, чому його всі так нахвалюють. Ну, блиск і блиск, вони всі плюс мінус однакові, думала я і помилялась ! Що ж такого особливого у блисках від Maybelline , давайте поглянемо разом ☺️
Вік: 18+
Об'єм: 5.4ml
Класифікація: мас маркет
Країна ТМ: США
Зроблено в: Франція
Ззовні 🎀
Флакончик зроблений із міцного та щільного пластику, який точно порадує своєю надійністю 💯
Мінус полягає в тому, що це не кишеньковий варіант 👛
Якщо ви полюбляєте маленькі сумочки, то будьте готові, що окрім блиску поміститься лишень квиток на метро 🚇
Аплікатор теж досить масивний, але неймовірно зручний і такий лагідний до губ 👄. Одного занурення вистачає для повноцінного нанесення!
Горлечко-аплікатор чудово виконує свою функцію !) Видає блиск порційно і пропорційно 🩷
На кришечці зверху вказаний відтінок , у мене 002 ісе 🧊
Також присутні інформаційні наклейки та штрих-код , котрі допоможуть ознайомитися із блиском більш детально.
Склад, виробник, срок зберігання і тд...
На лицьовій стороні викарбована назва продукту LIFTER GLOSS, що виглядає досить стильно 🆒 .
В цілому блиск має дорогий вигляд і мені дуже подобається ( прийдеться купувати сумочки побільше 😅)
Всередині 🩷
Для знайомства я обрала 002 відтінок під назвою Ісе 🧊 Це універсальний, ніжний , молочно-рожевий блиск, який точно підійде кожній 🎀. А ще його легко поєднувати з олівчиками будь-яких відтінків ✏️
Приємно вразив і цукерковий аромат 🍬. Доречі , на смак блиск теж солоденький 🤤
І хоч він не самий стійкий , як на мене , проте головною його перевагою є все ж таки приємна текстура, яка не тільки гарно лягає , а ще й зволожує губи , піклуючись про їх гідробаланс 👄.
Вже після першого використання я відчула наскільки мої губи стали м'якенькими та ніжними 🪽.
Наче після бальзаму !
Розглянемо комбо ×2
На фото поєднання прекрасного олівчика від Lamel у 406 відтінку Light Plum та блиску від Maybelline Lifter Gloss 002 Ice
Це поєднання підкорило моє серденько 🩷. Губи виглядають вишукано та соковито ! Присутній ефект збільшення 👄
Висновки
Мінус ➖
-Розмір флакончику (хотілось би менше)
-Стійкійсь (хотілось би більше)
Плюс➕
-Аромат
-Текстура
-Палітра
-Візуальне збільшення
-Не липкий
-Смак
-Зволоження
Це блиски нового покоління , які не тільки прикрашають вас , а ще й піклуються про стан ваших губ! Мені він дуже сподобався і однозначно придбаю нові відтінки🔥. Тож 100% раджу спробувати і вам 💋
Коментарі (0)