Malisa

Контактні лінзи CooperVision Biofinity - чи дійсно вони найкомфортніші лінзи?

Контактні лінзи  CooperVision Biofinity - чи дійсно вони найкомфортніші лінзи?

Після того як в офтальмологічній клініці лікарі "загнобили" мої контактні лінзи, які в оптиці мені радили і прописували багато років, вирішила що прийшов час підібрати по справжньому комфортні та безпечні. І в клініці дали рекомендацію з декількох видів і брендів, а там вже сказали опирайся сама на комфортність при носці.

Про Biofinity чула дуже багато схвальних відгуків - в них чудові характеристики, їх вважають найкомфортнішими. Я вирішила купити в оптиці поштучно, місяця мені точно вистачить, щоб зрозуміти чи це точно мої лінзи.

Щодо характеристик - в них чудова киснепроникність (в них - 160, тоді як рекомендація лікарів - від 150). Для мене цей показник дуже важливий, так як минулі лінзи мали показник до 30! А я лінзи ношу постійно, викникло кисневе "голодування" через що з'явились проблеми з зором.

З плюсів - лінзи м'які (Bausch & Lomb PureVision 2 - які також купувала на пробу і писала про них допис - це якесь жорстке скло), їх зручно надягати.

Якщо носиш лінзи довгий час, то швидко розумієш, де в них правильна сторона, щоб не одягнути навиворіт. А от новачкам може спочатку може бути проблематично. Деякі бренди забарвлюють краї лінзи и роблять ледь помітні написи (які не впливають на якість зору), по яким можна зрозуміти чи правильно цю лінзу берете.

З головних мінусів - моїм очам не підійшов матеріал з якого лінзи зроблені. Бо вже через декілька годин є відчуття піску в очах, а до вечора вже є відчуття прям печіння. Мучила себе декілька тижнів (мазохістка, ага) - то далі майже одразу відчувався дискомфорт і навіть якесь затуманення.

Можливо, хтось би пнув в сторону розчина, але зараз користуюсь дуже хорошим, який мені точно підходить з чудовими зволожуючими властивостями.

Тому ще один рекомендований бренд - викреслюю.

І я все ж знайшла лінзи від яких просто кайфую - вони прям максимально комфортні, мають хорошу киснепроникність і навіть УФ-фільтр. Про них напишу трохи пізніше і вони продаються на мейкапі :)

Фото в галереї телефона виявилось лише таке, бо купувала поштучно і без коробки.