Чорна Юлія ❤

Мої lips експерименти

Мої lips експерименти

Маски для губ, це те, що з'являється у моєму арсеналі час від часу, і купується як то кажуть "на здачу", "о щось нове", "нє ну пригодиться" "чого б не побалуваться" ))) Пробувала різні, зробила фото тільки 2 , тому допис буде не про конкретні продукти, а узагальнюючим враженням від взагалі такого виду догляду за губами.

Як раз на фото 2 різновиди - тканева, та гідрогелева.

По відчуттям мені більш приємні гідрогелеві (але це субїєктивно, форма на дію не впливає). Але тканинні бульш екологічні, тут кожен вирішує сам.

Спробувавши різні я дійшла до висновку,що маски для губ - це классна штука "на вихід" .

Нанесла - потримала хвилин 20 - маєш зволожені пухкенькі губи - зверху блиск чи помаду і пішла королевою) Для цього я і використовую )

Якогось довготривалого ефекту від 1 процедури у них немає, ну що упринципі логічно (це як від тканевих масок для обличча чекати ефекту ін'єкцій ботоксу)

Рутинно не використовую, тому сказати чи буде якийсь ефект при довготривалому використанні не можу.

Що бісить абсолютно в усіх - їх розмір , ну тобто він з одного боку зрозумілий - маска не буде триматися якщо зробити меншого розміру, але з іншого можна отримати ефект не там де треба (якщо маска обіцяє "збільшення губ" то вона буде підпікати, на самих губах - буде як раз те що треба - пухкенькі, а от за межами - навколо може буди легке почервоніння, що не айс). У цьому плані, все ж таки рідкі засоби, які можна нанести куди треба виграють.

А ви що скажете? Є вони у когось у рутинному догляді?

Мої lips експерименти
Мої lips експерименти
Мої lips експерименти