Vikulyk

Гарна, та норовлива

Гарна, та норовлива

До покупки цієї палетки онлайн, я змогла її посвотчити, мене дуже вразили насичені пігменти з оксамитовою текстурою і зачарували сяючі відтінки.

Гарна, та норовлива

На мою думку палетка непроста, однозначно не для початківців.

Тут немає базавох відтінків для розтушовки чи затемнення повіки, єдине, що якось в цьому плані можна використовувати коралово-персиковий.

Для створення макіяжів мені треба було добряче подумати, як поєднати те, що є в палітрі, але очі бачили, що брали.

Сяючі відтінки тут дійсно класні і деякі незвичні, тут поклали 2 спаркли, аля "спинки жука", один йде в більш фіолетовий, інший-в зелений, вони дуже красиві і класно переливаються, інші сяючі тіні теж гарні і чимось навіть унікальні.

Блискучий сегмент тут на високому рівні, вони не морщать повіки, доволі пігментовані і шовковисті.

Матові... З ними важче) мені сподобався бузковий, він класно освіжає, синій теж непоганий, але я чекала на повіках такий же оксамит, як на свотчі, але що бути йому настільки яскравий і бархатистим потрібно накладати два шари і бажано вологим способом, хоч він сам по собі непоганий, але звичайно не те, чого хотілось.

Кораловий і жовтий доволі складні в плані рівномірного нанесення, також вони не дуже гарно лягають і втушовуються з іншими відтінками, треба постаратись, щоб поєднати з іншими.

Загалом з палеткою можна вигадати якісь цікаві мейки і включити фантазію, вона доволі неординарна, дійсно, як українська жінка.)

Я не скажу, що мені вона дуже сподобалась, ну нормальна. Принаймі спаркли витягують якість, але мені більше припала до душі таж утопія від Ламель)

Якщо ви впевнені в своїх силах і зможете її приноровити, то чому б і ні.

Так виглядає упаковка, як на мене дизайн дуже красивий 😍

Назва перекладається, як "надія", що теж доволі мило.