Багацька Ірина

Щастя з ароматом полуниці та вершків – Burberry Her Elixir de Parfum

Щастя з ароматом полуниці та вершків – Burberry Her Elixir de Parfum

Планувала зробити огляд, як тільки цей скарб потрапив до моїх загребущих ручок (дякую MakeUp Club за неймовірний подарунок 🎁 розпаковка тут ➡️ https://club.makeup.com.ua/looks/26495/ ), але захворіти 1 січня – це про мене.👌

Сьогодні я нарешті можу повноцінно потестувати аромат, тож ділюся враженнями.

Burberry Her Elixir de Parfum – це фланкер класичного аромату Her. Цю версію створили 2 парфумери – Жером ді Маріно та Маїя Лерну. І аромат мене підкорив – ніжний і стійкий, легкий і шлейфовий, простий і загадковий.

Розпорошіть аромат у повітря, заплющіть очі і відчуйте магію. Мене переносить в солодкий світ Віллі Вонки, тільки замість шоколаду навколо полуничне і ванільне морозиво, а ще солодка полуниця зі збитими вершками. І це точно період новорічних свят… бо прямо посеред центральної зали стоїть величезна святково прикрашена ялинка з тисячею вогників.

Від цього аромату хочеться посміхатись і кружляти у веселому танці разом із друзями.

  • Верхні ноти: полуниця, ожина.
  • Ноти серця: жасмин.
  • База: ваніль, амбра, сандал.

Аромат починається солодкою полуницею з вершками, останні в піраміді не згадано, але я дуже яскраво відчуваю лактонність. Тут же зʼявляється ваніль, яка підкреслює тандем полуниця-вершки. Також на початку я відчуваю йодистість, але вона тут досить легка і не віддає хірургією. Ось цей йодистий акорд швидко переходить в хвойність.

В центрі композиції зʼявляється ледь помітна квітковість, яка трішки запудрює аромат.

В базі амбра і сандал дещо заспокоюють солодку, гурманську композицію.

Аромат протримався на шкірі близько 10 годин. На одязі мінімум 3 дні, бо до прання мого шалику, парфум стійко втримався на ньому. На волоссі я його знаходжу до наступного миття.

Аромат має гарний шлейф. Я не можу сказати, що він на когось кричить, але якщо проходити повз чи стояти поруч з людиною, то відчувається відмінно.👌

Не припиняю нагадувати про дозування. 2 пшики – не більше. Інакше оглушити можна не лише людей навколо, а й себе самого.

Для мене Her Elixir de Parfum став одним з найкращих відкриттів цієї зими. Чи він суперскладний? Ні. Але він точно привертає увагу і дарує неймовірний настрій, повертаючи в ті дні, коли все було легко, просто і весело.

Так, тут є йодистість, але вона легка і особисто мені не заважає, скоріше навпаки підкреслює загальну красу парфумів.

Якщо ви бажаєте спробувати, щось цікаве, легке, що повертає в часи безтурботності і радості, рекомендую протестувати.🥰

Єдине, я би не брала одразу повнорозмір, спробуйте для початку семпл чи мініатюру, все ж таки повністю «безпечним», підходящим абсолютно всім я б його не назвала.👌

Дякую за увагу!💞