Strange Love

Манікюр 2024 або акуратні нігті без покриття в домашніх умовах

Манікюр 2024 або акуратні нігті без покриття в домашніх умовах
Манікюр 2024 або акуратні нігті без покриття в домашніх умовах

Сьогодні покажу вам результати свого оновленого ритуалу по догляду за нігтями. Адже під новорічну ялинку отримала подарунок від Mariya Trofimova - набір для комплексного догляду за нігтями та кутикулою 02 Tufi Profi Premium.

В Марії є детальний відгук на цей сет, залишаю посилання на її огляд для тих, кому цікаво почитати про нього більш розгорнуту думку - https://club.makeup.com.ua/post/26208/.


Я ж лише пробіжуся по основних пунктах та покажу результат використання. Набір дуже компактний, його зручно брати з собою в дорогу. До нього входять:

⚫Бафік-полірувальник міні, 400/3000 грит.
⚫Віск для нігтів і кутикули «Мірра та іланг-іланг» - Tufi Profi Premium, 5 мл.
⚫Бальзам для нігтів і кутикули «Неролі та грейпфрут» - Tufi Profi Premium, 5 мл.


Для початку я трішки відсуваю кутикулу, далі легкими рухами затираю птеригій абразивнішою стороною бафіка. Роблю це акуратно, аби не пошкодити ногтьову пластину.

Далі наношу невелику кількість воску та втираю його в нігті та кутикулу. Віск очікувано доволі твердий, проте поступово тане від тепла шкіри. Він має дуже приємний аромат трав та бджолиних сот. Проте з ним важливо не переборщити. Більше - не означає краще, я вже кілька разів попрактикувалася з набором як на собі, так і на інших, тому кажу з впевненістю - наносити слід дуже мало.

Після цього м'якою стороною бафа починаю полірувати нігті з воском. З кожним рухом вони стають все більш блискучими та гладкими.

Далі підпилюю довжину звичайною пилко.

Завершальний етап - нанесення бальзаму для нігтів і кутикули "Неролі та грейпфрут". Втираю його в нігті та шкіру пальців. Засіб ефірні олії лимона, неролі й грейпфрута, комплекс вітамінів А, Е, F, тому чудово підійде для відновлення сухої шкіри.


На фото до і після можете побачити результат використання набору для комплексного догляду за нігтями та кутикулою 02 Tufi Profi Premium.


Як на мене, такі блискучі нігтики стануть трендом 2024 року, адже все більше і більше жінок відмовляються від покриття в угоду натуральній нігтьовій пластині.


Вкотре хочу наголосити, що no hate до любителів гель-лаків: нехай ваше покриття приносить вам і надалі естетичне задоволення та впевненість у собі, це суто моє бачення власних нігтів.

Манікюр 2024 або акуратні нігті без покриття в домашніх умовах
Манікюр 2024 або акуратні нігті без покриття в домашніх умовах