Strange Love

Spicebomb Viktor&Rolf: Гаряча вишнева наливка з перцем

Spicebomb Viktor&Rolf: Гаряча вишнева наливка з перцем

Спочатку аромат відкривається яскравими нотами червоного перцю та грейпфруту. Вони дуже бадьорять своєю пряністю. Потім з'являються ноти кориці та деревини ялівцю. І хоч ця нота і не зазначена, я чітко чую саме аромат пахучих дерев'яних сувенірів з Криму, вони всі робилися саме з пахучої деревини ялівцю.


А далі починається найцікавіше. Аромат трансформується в запах гарячої вишневої наливки зі спеціями. Це не мигдальна вишня, як у Lost Cherry, а саме солодкий вишневий лікер з гвоздикою, червоним перцем та корицею. Можливо, такий ефект дає нота тютюну. Але я просто в захваті від цієї наливочки, аромат так зігріває і п'янить!


Стійкість нормальна: в межах 6-8 годин на шкірі, ще довше на одязі. Це непоганий результат для туалетної води. Шлейф потужний, тому важливо не переборщити.


До слова, менш популярними за оригінальний Spicebomb є його фланкери, найпопулярніші з них Spicebomb Infrared (більше кориці та ягід) та Spicebomb Extreme (тютюну та ванілі). Планую придбати на пробу і їх. Проте всі в один голос стверджують, що саме класичний Spicebomb є універсальним ароматом, який можна носити навіть в денну пору, в той час, як фланкери - суто вечірній варіант.


Підсумовуючи скажу, що Spicebomb пахне, як гаряча вишнева наливка, яка подається в дерев'яному кухлі. Цей аромат зігріває та вабить. Він ідеально підходить для холодних зимових днів.

Якщо ви шукаєте парфум, який буде виділяти вас з натовпу, Spicebomb Viktor&Rolf - це ідеальний вибір.

Spicebomb Viktor&Rolf: Гаряча вишнева наливка з перцем