Vladyslav Koval

Мій улюблений продукт від українського бренду Lapush

Мій улюблений продукт від українського бренду Lapush

Це один із фаворитів моїх доглядових засобів, як для мене, так і для моєї дівчини, яка від них у захваті та замовила собі декілька товарів із жіночих лінійок, після героя цього допису.

Мій улюблений продукт від українського бренду Lapush

Одеколон – це вид парфумерного засобу, що надає приємного аромату тілу, та у складі якого міститься до 80% спирту, до 8% духмяних речовин і до 12% води. Одеколон має давню історію. Назва походить від французького слова «eau de Cologne», що в перекладі означає «кельнська вода». Ця назва з'явилася завдяки тому, що косметичний засіб було створено і вперше випущено на ринок у Кельні, Німеччині.

Одеколон вважається «найлегшим» видом парфумерії, тому що активний компонент становить від 3 до 8%. Духмяні речовини в ньому майже не містяться, тому в одеколону невисока стійкість – на шкірі він тримається до трьох годин.

Це моє перше знайомство із подібною концентрацією духмяної речовини у продуктах парфумерії. Я ніколи не розглядав одеколон для купівлі, проте зараз я не можу уявити себе без цієї частини моєї парфумерної полиці.

Можливо це буде моєю найкращою рекомендацією, найщирішим відгуком, але ви будете в захваті.

Я обожнюю парфумерію, і моя любов до неї не закінчується на порозі мого дому. Ні, мова не про аромадиффузори, в інших дописах напишу про моїх фаворитів у цій категорії, я говорю про мої, так звані «Домашні парфуми». До цього моїм фаворитом у цій номінації був John Varvatos Artisan, допис про який ви можете знайти у моєму makeup club, цей парфум асоціюється в мене з чистотою і спокійним, ненавʼязливим звучанням. Але все змінилось із відкриттям мною одеколону THUNDERSTORM.

Він ідеальний саме для цього, мого сценарію. Безумовно, хтось побачить в ньому свій варіант офісного аромату, де непотрібне гучне звучання, або інші варіанти використання, проте під мої потреби-він ідеальний.

Цей аромат як свіжа, прохолодна весна й одночасно як динамічне, тепле літо. Аромат весняного вітру та літнього дощу.

Композиція розкривається запахом зігрітих південним сонцем цитрусових, які чудово гармонізують з прохолодними нотами яблука та бергамоту.

THUNDERSTORM цілком може бути як варіант унісексу, не шукайте тут брутальності, цей продукт явно про інше.

Памʼятайте про недовгу стійкість одеколону - 2-3 години. Багатьма він буде використовуватись протягом всього дня, тому брати його з собою стане вашою звичкою.

Особисто для мене, під мій сценарій використання - це 10/10.

Продукт полюбився як мені, так і моїй дівчині, яка після нього побігла дивитись щось схоже у жіночій лінійці бренду.

Сміливо можу рекомендувати тим, кому потрібен спокійний, приємний та комфортний аромат, будь то офіс, дім чи щось інше.