Kizza

Сухотекстурні підсумки засобів для обличчя 2023 року

Сухотекстурні підсумки засобів для обличчя 2023 року

Ще будуть три кремових продукти, але про це детально вже в дописі😉

Давайте почну з найлегшого🤗

Тут лишень два товари і обидва від Lamel. Рум'яна у відтінку 404, і рідкий контур у відтінку 401. На свотчі сухий продукт я добряче так нашарувала, щоб його було видно😅 адже він має тоненький помел, добру пресовку і його можна нашарувати до тієї інтенсивності яка вам необхідна. Кремовий коректор вже штука дуже пігментована, то ж краще наносити його під тональний і ніколи одразу не наносити на лице з упаковки. (знаю-знаю, що сама наношу його цяточками на обличчя, але я вже вищначилась скільки мені його треба і як швидко потрібно працювати, щоб він не встиг зафіксуватись п'ятнами) Якщо ви не знайомі з даною текстурою - то ліпше його наносити пензлем з руки або палітри. І потрошку, а то дика п'ятниста кішка буде забезпечена 🤣

Огляд на сухий коректор: https://club.makeup.com.ua/post/10077/

Туторіал макіяжу з кремовим тут: https://club.makeup.com.ua/post/12474/

Тут кумедна ситуація, бо бронзерами я не дуже вмію користуватись. Точніше для макіяжів, які я на собі люблю він не дуже і потрібен. Але, про всяк випадок маю аж три. При чому той що посередині від LN Pro я купила сама, щоб на корпоратив нанести в якості шимеру на новий руки і декольте. І це було два роки назад🤣 Від Nick Assfalg отримала в якості подарунку за покупку Yves Rocher так само.

Як бачите - Yves Rocher це суто матовий приємний тоненький бронзер, що не лягає п'ятнами, найшимерніший це звісно LN., а свотч Nick Assfalg був зроблений шляхом перемішування всіх чотирьох відтінків і він такий ненапряжно сатиновий вийшов. А як у Вас з бронзерами?

Доречі не знаю куди всунуть, але в мене є палітра від BH Cosmetics про неї тут: https://club.makeup.com.ua/post/11029/ я нею не користуюсь бо рука не тягнеться 😓

Оооо, тут є де розгулятися 🤗 Будемо оглядати зверху вниз.

Estee Lauder 410 Rebel Rose - він шикарний, має магнітну упаковку і благородний колір, що робить мені діатез, адже трохи затемний для мене. Проте не дивлячись на це в ньому вже є манюсінька дирочка аж до дна 🥰 на свотчі в районі трьох шарів продукту.

Catrice Air Blush 050 berry haze це новинка і вона просто неймовірно сильно пахне карамельками. Я відкривши упаковку, заароматила барбарисками всю кімнату. Рум'яна матові, класного світло-рожевого кольору. Упаковка постійно робить клац-клац, бо не має замочку для закривання. У Lamel така ж сама особливість, але люфт менше, тому вона не клацає.

Eveline Feel the Blush 01 Peony без зайвих слів, мій мастхев, моя вже третя упаковка за два роки. Бекапу не маю, проье треба прикупити буде. Світч в два проведення. Про рум'яна тут:

Ln Pro 101 Pink - теж нашумілі в клубі шайбочки. Єдині в маїй колекції достатньо пігментовані рум'яна, які засвотчені в одне проведення. Рожева упаковка мене трохи ввела в оману, бо я очікувала холодний світло рожевий, на кшталт кольору від Catrice. Але нічого, цей колір теж дуже гарний і круто на мені працює.

Lamel Cheek up 403 єдині теплі рум'яна. Були куплені для рідкісних теплих макіяжів. Адже я помітила, що не дивлячись на те, що в теплі мейки я додаю бронзер, холодні рум'яна дуже ріжуть очі. Тому най будуть. Впринципі в мене така дружня рум'янова родина, що сюди не вистачає червоних і оранжевих. І тоді будуть на будь який смак🥳

Рум'яна суфле та рідкі я не люблю тому навряд вони з'являться в мене у макіяжному арсеналі.

Увага, це протерміновані товари. Проте якщо глянути у склад - то псуватись там немає чому. Тому ці хайлайтери я ще активно користую і насолоджуюсь їх сяянням.

Про хайлайтери в мене був допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/19057/

Тому коротко.

Eveline Glow and Go - запечений шедевр хайлайтероного мистецтва. Можна натерти до рівня "я його бачу з космосу". А можна нанести як "це просто сяйво моєї шкіри". Шикарний засіб,який Eveline зняли з виробництва. Це моя особиста трагедія. Бо я його надзвичайно люблю.

Focallure це як Fenty Beauty, але за кілька років до того. Це розсип окремих дуже сяючих блискіток на кремовій основі. Проте вони на диво не роз'їдають тон, рум'яна та інші пудрові продукти. Можна навіть нанести на повіку, але там скатається через певний час. Ці блискітки дають такий, дуже крутий ефект вологої шкіри, а особливо, якщо його фотографувати при правильному освітленні. Признаюсь, я цей хайлайтер терпіти не могла, але сталось диво і після першого компліменту йому, я передивилась і його використання і подружилась з нанесенням даної текстури. Жаль, що трохи запізно.

NYX Duochromatic. Пам'ятаєте була така колекція дуохромних хайлайтерів? От і я не пам'ятаю, а вона була. Цей хайлайтер мені віддали і я тепер просто не можу його випустити з рук. Просто кайф в чистому вигляді.

Тут в мене палітра Essence - choose your glow. Надзвичайно делікатна і акуратна в своєму блиску палітра. Рука не тягнеться - бо я сорока, якій треба блищати за кілометр.

WET n WILD моя давня бажалка і подарунок на Миколая від чудової Pilirina 🥰 сяє сильно, треба добре тушувати, і не використовувати занадто м'які пензлі. Я з ним подружилась і і тепер до нього рука теж тягнеться регулярно👍

Ще десь пропав мій хайлайтер від Bell😔 Але про нього є в цьому дописі: https://club.makeup.com.ua/post/19057/

Ці я використовую лише на тіло, адже вони дуже древні. На обличчя не люблю такі продукти, бо модна і п'ятен наставити і нижні шари підстерти. Тому тільки на тіло і не через їх протермінованість а і взагалі😉

Не треба бути дуже спостережливим, щоб зрозуміти, що я людина-пудра, людина-пресована формула. Тому в мене так мало різноманіття в формах випуску продуктів. Проте тим, що в мене є, я користуюсь і активно. Тим що найнай - маю бекапи. Сподіваюсь у вас теж щось є цікавеньке, що могло пробігти повз мене і однозначно варте уваги❤️

На цьому фото рум'яна Catrice в прям непристойно великій кількості😅