YuliHrytskoff

Сонцезахисний крем для обличчя MyIDi UV-Screen Cream SPF 50+

Сонцезахисний крем для обличчя MyIDi UV-Screen Cream SPF 50+

Про український бренд дерматокосметики MyIDi на MAKEUP Club вже ходять майже легенди! Така кількість позитивних відгуків підштовхнула мене до бажання більш тісно ознайомитися з асортиментом продукції бренду, а коли я прочитала на офіційному сайті філософію бренду та вивчила склади засобів, що мені приглянулися – таки вирішила взяти декілька продуктів на пробу. І, забігаючи наперед, скажу, що я залишилась дуже задоволеною якістю цих засобів і їх позитивним впливом на шкіру! Але про все по порядку)

Взагалі, MyIDi – це молодий український бренд, який позиціонує себе як виробник не просто доглядової косметики, а космецевтики, тобто косметики, що розробляється на основі останніх досягнень не тільки в сфері косметології, але й фармації. Така косметика є повністю сертифікованою, гіпоалергенною та некомедогенною, містить в своєму складі натуральні інгредієнти. А ще, продукція бренду не тестується на тваринах.

Першим засобом, що я придбала від Майді, був Сонцезахисний крем для обличчя UV-Screen Cream SPF 50+. Правда, спершу я купила пробник (до речі, дуже зручно, що практично на всі засоби бренду є або мініатюри, або пробники – перш ніж купити засіб в повноформатному флаконі, можна спробувати продукт, подивитись, чи він підходить для вашої шкіри та чи закриває її потреби), якого мені вистачило практично на два тижні щоденного використання, а потім вже купила цей кремчик в повноцінному флакончику (та, за одно, ще декілька засобів). Саме про цей санскрін і йтиме мова у даному дописі.

Крем приїхав до мене запакованим у красиву картонну коробочку, на обороті якої є вичерпна інформація про засіб від виробника. До речі, коробка зі всіх сторін міцно заклеєна клейким стікером, що гарантує першість відкриття.

Сам флакон крему виготовлений із якісного пластику білого кольору, має цікаву, дещо видовжену форму. На обороті – також є вся необхідна інформація про крем від виробника.

Флакон оснащений помповим дозатором, який працює справно – не заїдає та не «плюється». І мені це надзвичайно подобається, бо, по-перше, це зручно; по-друге, гігієнічно; і, по-третє, активи довше зберігають свою ефективність після початку користування кремом, оскільки не контактують із повітрям.

Дозатор зверху міцно закривається прозорою пластиковою кришечкою, яка також гарантує гігієнічність користування.

Об'єм крему – 50 мл.

Як звичайно, характеристику будь-якого косметичного засобу розпочинаю із детального аналізу його складу. А він у кремі чудовий! Помимо, власне, самих сонцезахисних компонентів, містить досить велику кількість активних доглядових інгредієнтів, які чинять позитивний вплив на шкіру. До них належать такі складові, як: квіткова вода меліси, комплекс UVA/UVB фільтрів, олія малини, гіалуронова кислота, олія ши, екстракт центелли азіатської, бісаболол, Д-пантенол, вітамін Е, аскорбіл глюкозид, олія баобабу.

А тепер більш детально про кожен компонент складу крему:

Aqua – вода, розчинник.

Melissa Officinalis Extract – меліса лікарська. У косметичних виробах стимулює обмінні процеси в клітинах шкіри, має гіперемічну та заспокійливу дію.

Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol – санскрін. Фотостабільний УФфільтр широкого спектру дії водної фази. Високий внесок в UVA-PF завдяки сильному поглинанню в довжині УФ-АI.

Ethylhexyl Methoxycinnamate – санскрін. Високоефективний органічний ультрафіолетовий фільтр. Було показано, що октиноксат проникає через шкіру, що призводить до системної абсорбції. Наслідки цього дослідження для здоров'я людини невідомі.

Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate – санскрін. УФ-фільтр з високою абсорбцією в діапазоні УФ-А.

Rubus idaeus (Raspberry) Seed Oil – олія малинових кісточок.

Sucrose Polystearate - суміш ефірів стеаринової кислоти та сахарози. Працює в косметиці як пом’якшувальний засіб, емульгатор.

Zinc Oxide – санскрін.

Cetyl Palmitate – зволожувач.

Cetearyl Alcohol – спирт цетеариловий. Емульгатор, регулятор в’язкості, емолент.

Hyaluronic Acid – гіалуронова кислота. Зволожувач, ідентичний до шкіри інгредієнт.

Butyrospermum Parkii (Shea) Oil – олія ши.

Centella Asiatica Extract – центела азіатська.

Bisabolol – бісабобол. Заспокійливий компонент. Має протизапальну, антибактеріальну та протигрибкову дію.

Pantenol – пантенол. Зволожувач, заспокійлива дія.

Sodium Stearoyl Glutamate - сіль глутамінової кислоти. Емульгатор. У косметиці використовується як антиоксидант та пом'якшувальний компонент.

Glycerin – зволожувач, ідентичний до шкіри інгредієнт.

Tocopheryl Acetate – тип вітаміну Е. Антиоксидант.

Ascorbyl Glucoside - водорозчинна форма вітаміну С. Антиоксидант, освітлення шкіри.

Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil – олія баобаба. Емолент.

Butylene Glycol – зволожувач, розчинник.

Coco-Caprylate – емолент.

Xantan Gum – регулятор в’язкості.

Parfum – віддушка.

Sorbitan Caprylate – емульгатор.

Propanediol – зволожувач.

Benzoic Acid – безпечний консервант.

Консистенція засобу кремоподібна, досить щільна, в міру жирна.

Текстура однорідна.

Колір – білий з жовтуватим підтоном.

Запах – приємний квітково-косметичний. Взагалі, я не дуже великий любитель парфумованих доглядових засобів для обличчя, але в цьому кремі аромат ненав’язливий і, в цілому, мені сподобався. Відчувається під час нанесення та, приблизно, до півгодини після.

Використовую даний крем цілком стандартно: вранці на попередньо очищену шкіру обличчя та шиї наношу невелику кількість засобу та розприділяю його по масажним лініям до повного поглинання. Незважаючи на щільнувату текстуру, крем дуже легко розприділяється по шкірі, не залишаючи на ній розводів. Поглинається дуже швидко – максимум до п’яти хвилин. Хвилин за десять після використання крему вже спокійно можна приступати до нанесення макіяжу.

Після поглинання крему на шкірі не залишається ні жирності, ні липкості, ні відчуття плівки чи маски – навпаки, дуже приємні відчуття зволоженої та заспокоєної шкіри. Та що для мене ледь не найважливіше – немає вибілювання шкіри як від більшості інших санскрінів та на протязі дня шкіра не жирніє і не виглядає як млинець! До слова, шкіра у мене комбінованого типу, в теплий період року більше схильна до жирності, в холодний – до сухості, чутлива.

Свою пряму функцію – захист від сонця, крем виконує добре – шкіра з ним не засмагає абсолютно, пігментація не з’являється.

Окрім цього, помітила й непогані доглядові властивості даного крему – шкіра після його використання зволожена, гладенька, м’яка, а на дотик – наче персик! Якщо є подразнення – швидко заспокоюється, так як крем дає хороше відчуття комфортності. На фото – шкіра через 10 хвилин після нанесення цього крему.

З косметикою крем не конфліктує, на її стійкість не впливає.

Пори не забиває. Але при використанні санскріну обов’язковим є двоетапне очищення шкіри (гідрофільна олія+гель/пінка для вмивання).

Алергії, подразнення, висипань чи будь-яких інших негативних реакцій крем у мене не викликав.

Загалом, Сонцезахисний крем для обличчя MyIDi UV-Screen Cream SPF 50+ мені дуже сподобався! Чудово виконує свою основну функцію, має гарні доглядові властивості та багатий на активи склад. Якщо шукаєте хороший санскрін, який не вибілюватиме та не жирнитиме шкіру, то даний крем – дуже хороший варіант!