Strange Love

Відбілюючі смужки для зубів Crest: Показую перші результати

Відбілюючі смужки для зубів Crest: Показую перші результати

Моя пачка Crest 3D Whitestrips Dental Whitening Kit Glamorous White містить 14 наборів смужок, тобто курс 14 днів.

Переглянувши багато відео на тему смужок, я знайшла один головний лайфхак, яким можна вирішити майже усі супутні проблеми схожих засобів для домашнього відбілювання. Смужки дуже широкі і орогтають зуби з двох сторін, наче капа. Виходить, що зона ріжучого краю піддається впливу смужок чи не найбільше, а звідси і жахлива чутливість зубів після використання. Також діюча речовина висвітлює задню частину зубів, хоча нам цього не потрібно.

Проте якщо розрізати кожну смужку напополам, вона перестане заходити на ріжучий край зубів, який зазвичай і так дуже білий. Також це значно економить розхід: в одній пачці тепер 2 курси смужок.

А ще цей лафхак береже ясна: смужка до розрізання напополам доволі широка і заходить на ясна, провокуючи опіки.

Відбілюючі смужки для зубів Crest: Показую перші результати

І так, мої зуби двічі були в брекетах, звідси і царини на емалі, на задніх зубах у мене досі стоїть ретейнер, який чи навіть можете іноді побачити у проміжку між передніми зубами (отакий жовтуватий шов - це клей ретейнера, а не наліт). Зуби у мене від природи доволі жовтуваті, попри регулярний догляд, бо такий колір емалі.

⚫ Слід почистити зуби пастою для чутливих зубів за 30-40 хв до початку
⚫ Розрізаємо смужки напополам
⚫ Зуби добре промокуємо паперовим рушником від слини, аби смужка добре закріпилася

⚫ Наносимо одну смужку спочатку на нижні зуби, потім іншу на верхні
⚫ Засікаємо 30 хв рівно
⚫ Знімаємо смужки і забираємо залишки діючої речовини паперовим рушничком


В процесі смужка починає пінитися, з'являється незначний присмак перекису в роті, бажано не ковтати таку слину.


Щодо болі під час першої процедури, якою всі так лякають, то я не відчула абсолютно нічого. Так, на зубах щось було і я це відчувала, але ні прострілюючого болю в нервах, ні навпаки ниючого відчуття у мене не було. Відгуки про те, що в процесі було дуже боляче, завжди від людей, які не ділять смужки напополам, до слова.

Якщо чесно, сильних змін за перший раз я не побачила. Але це і не дивно, адже перші серйозні зміни будуть помітні лише після 3-4 дня використання.

Обов'язково покажу вам результати усього курсу, хоча не впевнена, що пройду його повністю, адже планую зупинитися, коли результат мене задовільнить, навіть якщо це буде 5-7 день.