Дарина

Аромат, який обирає Анджеліна Джолі

Аромат, який обирає Анджеліна Джолі

Цей аромат я тестувала ще півроку тому під час поїздки до Львова. В одному цікавому магазині я як завжди наслухалась купу ароматів і запам'ятала ті, які сподобались. Так і замовляю час від часу відливанти. Інколи я задоволена, інколи ж не розумію яким місцем я пробувала аромат 🫠

Про аромат Histoires de Parfums 1969 Parfum de Revolte ( https://makeup.com.ua/ua/product/64057/ ) в будь-якому магазині вам скажуть, що його обирає Джолі. Як мінімум, це вже приверне увагу до знайомства із ним. Так сталось і в мене. Звісно, за півроку я не пам'ятаю точно як звучав аромат, але пригадую, що він здався мені нетривіальним, з домішками трав і кави (так, це можливо😏).

Отже, зараз, маючи на руках відливант, скажу що він справді нетривіальний і там цілком простежуються ноти, які зазначені у піраміді (див. картинки нижче). Але, трясця, я просто відчуваю трав'яний алкоголь. Як маренго, яке я терпіти не можу ні на запах, ні на смак. І при цьому я розумію, що поціновувачі парфумерії там почують і троянду, і каву, і пачулі, і навіть персик.

Словом, не мій аромат.

❓ А ви його тестували? Любите травяні алкогольні аромати?

Аромат, який обирає Анджеліна Джолі
Аромат, який обирає Анджеліна Джолі