Мої перші рідкі тіні Ln pro
Відтінок 101 LN Pro Crystal Shine Long-Lasting Tint Eyeshadow
Я знайшла підхід до цих тіней і з задоволенням користуюсь🥰 Дизайн тюбику симпатичний - це пластикова матова туба з обмежувачем, аплікатор для нанесення пласкавий і ворсистий. Він не займає багато місця, можна зручно розмістити в стаканчику або брати з собою в косметичку.
Колір 101
На свотчі він схожий на рожеве золото, але якщо розтушувати тіні та придивитись, в них є лілові блискітки і на очах вони переливаються красивими ніжними відтінками світло-золотих та рожево-лілових відтінків.
Тіні сяючі, мають блискітки, як я вже писала, і це мені не заважає їх використовувати для повсякденних макіяжів. Для мене вони не виглядають ту мач але це справа особистих вподобань та поглядів.
📍Особливості тіней:
- вони швидко застигають
- працювати потрібно без зволікань
- забагато не дорівнює добре
❌ якщо нанести забагато аплікатором одразу на повіку і розмазувати пальцем або пензликом - все залипне, не розподілиться красиво і рівномірно, залишаться прогалини
✅мій улюблений спосіб: трошки точечно нанести тіні по повіці прямо з аплікатора і одразу швиденько притаптуючими рухами розтушувати пальчиком. Таким чином виходить легке покриття, яке дуже швидко фіксується і не осипається. За бажанням можна нанести другий слой для яскравішого ефекту.
✅те саме я можу зробити але розтушувати пензликом, головне правило трошки наносити і швидко тушувати.
Для мене ці тіні взагалі не стали проблемними в користуванні. Легко наносяться, швидко фіксуються, не осипаються. Протягом дня можуть скатуватись в складці повіки, пальцем розрівнюю - і все як нове😁
На очах
Колір тіней важко передати на фото але я намагалась. Тут природнє світло, похмуре та сонячне.
Комбо
Мені дуууже подобається поєднання цих тіней з маленькою розтушованою стрілочкою олівцем Lamel мокко 406. А ще сюди пасує той дивний кольоровий бронзер Glam bee і олівець для губ Evelinе у відтінку 18👌 вся ця косметика в макіяжі на фото вище. У відео можете поглянути на нанесення свотчів
А тут свотчі можна розглянути поближче. Я дуже задоволена цими тінями, тому купила їх ще в 102 відтінку🥰
Коментарі (0)