Українські шампунь та кондиціонер для фарбованого волосся
Перші засоби для волосся SHAKYLAB у моїй ванній
Коли черговий раз обирала собі шампунь, шукала саме безсульфатний, бо щось моя шкіра голови погано сприймає всі ті шампуньки, які завжди на виду в кожному магазині, добре пахнуть і бурхливо піняться. І волосся в мене фарбоване, тож цей фактор теж відіграва роль у моєму виборі. Ну й ціни також.
Перша велика радість - з дозаторами все в порядку. Я довго відкручувала його на кондиціонері, вже боялась, що зламала, аж раптом він вистрибнув набагато вище, ніж на пляшечці шампуню. Думаю, це щоб краще візуально розрізняти баночки навіть не дивлячись на етикетки.
Шампунь прозорий, легенький приємний запах. Кондиціонер білий, пахне схоже на шампунь, трохи насиченіше.
Друга велика радість - і волоссю, і шкірі голови ці засоби сподобалися (хоч би не передумали). Тобто, ніякої лупи чи надмірної сухості.
Щодо того, чи менше змивається фарба з волосся, не знаю, що сказати. Я фарбуюся у свій колір раз на три-чотири місяці, коли надто помітними стають сиві корінці (перукарка каже, їх до 30%, тому частіше фарбуватися - то зайве). Влітку він швидше вицвітає, зараз зима, тож я не дуже посвітлішала з часу фарбування. Як і в будь-яку іншу зиму, коли користувалася іншими засобами для волосся.
Однозначно, і шампунь, і кондиціонер "Color Guard" від українського Shakylab мені подобаються.
Коментарі (0)