Sol de Janeiro Bum Bum Body Scrub
Скраб - пілінг з неймовірним ароматом ✨
Всім привіт ! ❤️
Я дуже люблю використовувати в догляді за тілом скраби та пілінги, вони добре очищають та відлущують загрубілі ділянки та гарно впливають на шкіру попереджуючи проявам целюліту. В мене у віш листі є деякі засоби які я вже давно планую купити ,але так як ціна далеко не бюджетна я завжди намагаюсь знайти мініатюри або пробники.
Лінійка Bum Bum від Sol de Janeiro це моя давня любов ❤️ Перш за все я б скупила все завдяки аромату ,він тут неймовірний!
Тому коли з'являється можливість я із задоволенням поповнюю колекцію новими засобами.
💙 Зовнішній вигляд та характеристики
В мене пілінг скраб Sol de Janeiro в форматі тревел об'ємом 25 мл. Це найменший об'єм. Баночка з міцного пластику ,виконана в знайомих жовтих тонах, по вигляду вона точно повторює повнорозмір. Всередині є захисна паперова мембрана яка герметично закриває продукт. Вся інформація вказана на кришечці.
Сам скраб має досить щільну текстуру і дуже насичений фірмовий аромат Cheirosa 62 , солодкий з нотами фісташки та солоної карамелі.
Склад продукту:
SUCROSE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, SODIUM CHLORIDE, CETEARYL OLIVATE, SORBITAN OLIVATE, OLUS OIL (VEGETABLE OIL, HUILE V�G�TALE), PARFUM (FRAGRANCE), SILICA, EUTERPE OLERACEA (A�A�) FRUIT OIL, THEOBROMA GRANDIFLORUM (CUPUA�U) SEED POWDER, THEOBROMA GRANDIFLORUM (CUPUA�U) SEED BUTTER, PAULLINIA CUPANA (GUARAN�) SEED EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, GLYCERIN, AQUA (WATER, EAU), ORYZA SATIVA (RICE) BRAN EXTRACT, GLYCERYL CAPRYLATE, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, PHENOXYETHANOL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TIN OXIDE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, LIMONENE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE
Головним активним компонентом в скрабі є кокосова олія. Також він має в своєму складі екстракт гуарани, подрібнення насіння купуасу,екстракт листя розмарину та кристали цукру.
💙 Враження від користування
Виробник нам пропонує використовувати пілінг : "Візьміть достатню кількість пілінгу та розігрійте в долонях — це вивільнить поживні олії, що забезпечують легкість намащування. Нанесіть на вологу шкіру та втріть круговими масажними рухами, щоб підтримати кровообіг і посилити ефект розгладження шкіри. Пілінг для тіла також ідеально підходить для ділянок, які потребують особливої уваги, як-от лікті, коліна, гомілки та стопи"
Зазвичай я наношу пілінг на вимиту вологу шкіру. Завдяки своїй масляній текстурі він добре тримається ,не розсипається в руках та добре розподіляється по шкірі. Так як часточки не великі, то скрабування виходить не травмуючим для шкіри, абразивність у пілінга середня, часточки цукру під дією вологи і тепла швидко розчиняються, проте молоте насіння купуасу дає добрий очищуючий результат . Завдяки кокосовій олії після користування шкіра стає дуже гладенькою та зволоженою . А ще на світлі я помітила на шкірі дрібні блискітки , і коли придивилась то пілінг дійсно має в своєму складі шиммер ( silica)
Мабуть основне за що люблять лінійку це аромат ) Пілінг лишає на шкірі той самий смачний аромат який досить яскравий та відчутний і тримається близько двох годин.
Щодо зміцнення шкіри то тут вже потрібне довготривале використання щоб побачити результат, проте я лишилась задоволена пілінгом та рекомендую до покупки ✨
Дякую за увагу 🤗
Коментарі (0)