Ксенія 💫

Всього 10 хвилин для м'якої та пружної шкіри.

Всього 10 хвилин для м'якої та пружної шкіри.
Всього 10 хвилин для м'якої та пружної шкіри.

Усім привіт 🙌!

Бренд Mary&may досить активно набрав популярності серед користувачів. І це взагалі не дивно, бо філософія компанії полягає в тому, "що момент краси не настає сам по собі. Турбота про себе щодня та активна робота над відкриттям власної внутрішньої краси - це дорогоцінний та радісний досвід!".

Я з цим повністю згодна. І компанія допомагає кожній жінці в цьому, тобто є супутником.

Адже чого варті лише основні принципи роботи:

• використання достатньої кількості натуральних активних компонентів, що даватиме швидкий ефект (EWG All Green Grade);

• використання ноу-хау технологій;

• чисті, "прозорі" склади;

• відсутність шкідливих компонентів у засобах;

• косметика не тестується на тваринах;

• турбота про екологію - упаковка зроблена з паперу, що переробляється, всі написи зроблені з чорнила на основі соєвої олії.

• Без вмісту 8 шкідливих компонентів: без парабенів, штучних ароматизаторів, етанолу, мінеральної олії.

Я взяла поки що 2 засоби від них, які хотіла якнайшвидше і першими спробувати саме їх. Це шикарний бустер з колагеном https://club.makeup.com.ua/post/25884/ та очищуюча маска Blackberry Complex Glow Wash Off Pack.

Маска має об'єм 30 та 125 гр.

Виробник : Корея.

Для кого : тьмяна шкіра, вікова. Всі типи.

Показання : очищення, відновлення, сяяння шкіри.

Це кремоподібна глиняна маска, наповнена багатими антиоксидантами інгредієнтами, які мають антивікову дію, залишаючи шкіру гладкою та м'якою.

По текстурі це досить щільна субстанція в баночці, але прекрасно розподіляється на шкірі тоненьким шаром, тому можу сказати однозначно досить економна. Навіть, об'єм в 30 мл вистачить надовго.

Сама маска кремоподібна, висихає не за лічені секунди, а тримається такою майже хвилину на шкірі, потім вже проявляються властивості глини. Але на відміну від цілої купи здавалось аналогічних масок з глини, вона не витягу вологу зі шкіри (ось це мене завжди відштовхує в них). Містить делікатні вкраплення натуральних компонентів.

Виробник радить тримати її 15 хвилин і потім змивати.

Я ж не доводжу до повного висихання її, тобто на етапі напіввологому я акуратними масажними легкими рухами змиваю її з обличчя, а залишки знімаю теплим рушником,що і вам раджу з подібними засобами.

В даній масці поєднано 2 різновиди глини (амазонську білу та рожеву глину) та канадський льодовиковий ґрунт, які м'яко відлущують шкіру та вбирають забруднення.

Порошок ожини, багатий на антоціани надає сяйва та захищає шкіру від вільних радикалів, які можуть викликати старіння.

Екстракт листя настурції, гіалуронова кислота, екстракт чорного чаю та бурих водоростей для додаткового освітлення, зволоження та живлення. Чи не чудово 😍!

Вважаю цей засіб особливо цікавий буде не тільки віковій шкірі, а також і проблемній. Ці 2 цільові аудиторії.

Маску наношу на очищене заздалегідь сухе обличчя. Я не використовую занадто товстий шар засобу. Краще за все, будь-яку глиняну маску наносити синтетичними пензликом. На мою думку, так розподіляється тонше та рівномірно, і краще потім нашарувати аби волога та поживні компоненти максимально поглинулися шкірою.

По відчуттям до останнього немає жодного натяку, що на вас була глиняна маска, адже шкіра після настільки м'якенька, настільки приємна на дотик, що немає необхідності терміново в нанесенні подальшого догляду. А тим паче, коли після аналогічних (але інших за складом) засобів в мене особисто було бажання максимально наситити шкіру та позбавитись цього неприємного відчуття стянутості.

Тут все працює на те, щоб якомога краще допомогти шкірі очиститися та одночасно наситити її за рахунок аллантоіну, гіалуронової кислоти та ін. інгредієнтів (екстракт бурих водоростей, екстракт листя настурції та екстракт черного чаю).

Що маю на виході?

Максимально звужені пори це перше, що кидається в очі 🙈. Рівний однорідний тон обличчя - це друге. Повторюся знову і знову - шкіра зволожена вже після такої маски ще до того, як ви будете наносити подальший догляд.

В мене були висипання незначні на підборідді, маска добре її зменшила.

На моїй шкірі не так багато моментів, які можна побачити з вау результатом, а от на чоловікові я пропрацювала наповну 😁. Люблю, знаєте, проводити експерименти на ньому))). В нього весь спектр - і чорні цятки на носі та крилах, і комбінована шкіра, і пори також ніхто нікуди не забрав.

Так ось, результат не залишив без уваги. Навіть він помітив як стало краще все відразу. Причому, вже пройшло 3 дні потому і результат був як тільки-но нанесена маска щойно.

Попросив іноді ділитися з ним нею 😂.

Так що, висновок один - працюючий мега ефективний засіб для очищення, який при тому не висушує її.

Усім гарного дня. Бережіть себе ❤️

З повагою, Ксенія ✨