Моя любов тонер Biono та як я навчила його працювати на мене)!
Про те як я закохалась у тонер і мій новий спосіб нанесення!😊
Закінчивши всю баночку можу розповісти.
Почну спочатку, раніше я взагалі не використовувала тонер.
Але спробувавши 5 ступеневий догляд від SKIN1004(ще буде відгук) в якому був тонер я вирішила спробувати ще якійсь іншої фірми.
І ось на око мені впала ця фірма, виглядає красиво ще й наше Українське, відгуків тоді ще не було, баночки схожі на Relance
Як я ним користувалась: спочатко умивалась умивачкою, але вона не вимивала до скрипу і залишки витирались спожиком з тим самим тонером( так я знаю про міцелярку😅)
Скажу чесно ніякого результату я взагалі нічого не відчула.
Змінила умивачку яка вимиває до скрипу.
І ось чудотворний тікток рекомендує мені відео з американського Тік току гло ап шкіра де хлопчина разів 10 наносить тонер на обличчя маже не преривно. В результаті чого виходить дуже сяюча шкіра. Але він наносить не на ватний диск ! А одразу на долодні і переносить на обличчя масажними рухами.
І що ви думаєте я теж надумала таке зробити, але ми не з такої сімʼї, мені звісно стало шкода засобу якого б я використала. Так це стало моїм щоденним ритуалом, умитись - паперовий рушник - тонер на долоньку пару пшиків і на лице - закриваю кремом
Чесно кажучи я була в шоці від результату, в мене ніколи не було такої чистесенької зволоженої шкіри
Навіть прищиків не видно (тільки в пмс🥲)
Усім рекомендую! І спосіб мій спробуй !!!!
Коментарі (0)