YuliHrytskoff

Моделювальний смарт баттер для тіла MyIDi SPA Intense Butter Smart

Моделювальний смарт баттер для тіла MyIDi SPA Intense Butter Smart

Якісне та достатнє зволоження шкіри є основою основ збереження її краси, здоров’я та гарного зовнішнього вигляду. Тому всякого роду зволожувальні засоби для шкіри тіла завжди є в моїй рутині, але на холодний період року я все ж таки віддаю перевагу таким засобам як баттер, помічаючи від них реальне живлення шкіри, яке так необхідне в опалювальний сезон! На цей раз вирішила спробувати Моделювальний смарт баттер для тіла від українського бренду MyIDi, враженнями про який і поділюсь в даному відгуку.

Баттер розфасований у симпатичну баночку, виготовлену із якісного, міцного та матового на дотик пластику. Загалом, дизайн стриманий та елегантний, функціонально-мінімалістичний. Мені до вподоби!)

Баночка загвинчується білою пластиковою кришечкою, під якою знаходилась захисна фольгована мембрана.

До дна тари прикріплена інформаційна етикетка з вичерпними відомостями про засіб від виробника.

Об’єм баттера – 300 мл.

Склад баттера хороший, містить велику кількість зволожувачів та натуральних екстрактів. Зокрема, як зазначається в описі засобу виробником, його основу складають: комплекс каскадних емолентів, олія аргани, баттер ши, стимулятор дермального синтезу D-Stria, активатор ліполізу SLIM-EXCESS, какао олія, гідролізат колагену.

Детальний розбір складу:

Aqua – вода, розчинник.

Dipropylheptyl Carbonate – емульгатор, стабілізатор емульсії, зволожуючий засіб.

Coco Caprylate – емолент.

Ethylhexyl Stearate – емолент.

Argania Spinosa Kernel Oil – олія аргани.

Shea Butter – олія ши (каріте).

Cerearyl Alcohol - цетеариловий спирт. Є коемульгатором, загущувачем, а також пом'якшувачем для емульсії олії в воді.

Butylene Glycol – зволожувач, розчинник.

Pentylene Glycol - зволожувач, розчинник.

Alcohol – спирт етиловий. Регулятор в’язкості, промимікробний /антибактеріальний компонент, розчинник.

Serenoa Serrulata Fruit Extract – екстракт з плодів Серено серруля.

Sodium Chloride - регулятор в’язкості.

Theobroma Cacao Seed Butter – олія какао.

Hydrolyzed Rhodophyceae Extract - гідролізована родофіцея — це різновид червоних водоростей, які, як і більшість інших видів, що використовуються в продуктах по догляду за шкірою, допомагають покращити гідратацію шкіри та її здатність виглядати здоровою, а також є хорошим джерелом антиоксидантів.

Xanthan Gum – ксантанова камідь. Регулятор в’язкості, стабілізатор емульсії.

Hydrolized Collagen – гідролізований колаген.

Parfum – віддушка парфумерна.

Sorbitan Caprylate – емульгатор.

Propanediol – зволожувач, розчинник.

Benzoic Acid – консервант. Дозволено як консервант для косметики «натурального» напрямку.

Консистенція баттера дуже приємна, кремова, в міру щільна. Нагадує домашню густу сметану. Як на мене, консистенція дуже вдала, адже вона не настільки густа, як у більшості класичних баттерів, але трохи щільніша звичного крему для тіла. Жирність в баттера також в міру.

Текстура однорідна, масла не виділяються на поверхню та не відшаровуються.

Колір – класичний білий.

Запах – дуууже приємний! Такий кремовий-кремовий, ніжний і ненав’язливий. Відчувається на тілі близько двох годин після нанесення засобу.

Використовую даний баттер цілком стандартно. Ввечері після душу наношу невелику кількість засобу на попередньо очищену шкіру в напрямку знизу вверх, роблячи при цьому масаж і приділяючи особливу увагу проблемним зонам.

Розприділяється по шкірі баттер дуже легко, його не потрібно попередньо розігрівати в руках, так як консистенція ніжно-кремова (принаймні, мої попередні баттери були настільки густими, що мені доводилось це робити, а потім ще інтенсивно масажувати, щоб вони увібралися в шкіру). У випадку з даним баттером – ніяких «танців з бубном» - все максимально комфортно та швидко.

Поглинається баттер досить швидко – максимум до десяти хвилин, після чого спокійно можна вдягатися. До речі, декілька разів дуже спішила і одягалася буквально одразу після нанесення баттера – то ніяких жирних плям на одязі не залишалося.

Після використання засобу на шкірі не залишається відчуття липкості чи плівки. Незначна жирність є, але не суттєва, це швидше відчуття добре зволоженої шкіри) Та й проходить це відчуття доволі швидко і дискомфорту не доставляє.

Баттер чудово виконує свою основну функцію – живлення шкіри. Після його використання шкіра максимально зволожена, гладенька, дуже приємна на дотик. Після декількох використань зникли лущення. А з часом таки помітила, що шкіра справді стала більш пружною та еластичною, трохи вирівнявся її рельєф.

Виробник зазначає, що даний баттер націлений, в основному, на боротьбу із проявами целюліту та моделювання контурів тіла. Я ж його придбала, в першу чергу, для шикарного зволоження шкіри) Проте, певний антицелюлітний ефект таки прослідковується, оскільки пружність шкіри при його використанні підвищується, шкіра стала еластичнішою, рельєф теж дещо вирівнюється. Але треба розуміти, що боротьба із целюлітом повинна розпочинатися із раціонального, багатого на білки харчування, регулярних занять спортом та інтенсивного масажу проблемних зон! А крем – це тільки додатковий бонус і помічник у цій справі)

Ще помітила непоганий заспокійливий ефект на шкіру після використання баттера. Я його наношу на ноги після гоління чи епіляції - в такому випадку в мене практично не з’являються подразнення.

Наношу баттер від Майді й на руки на протязі дня – він швидко поглинається, тому можна продовжувати виконувати свою звичайну роботу. Він дуже гарно відновлює шкіру після контакту з побутовою хімією та після перебування на морозі.

Алергії, подразнення, висипань чи будь-яких інших негативних реакцій баттер в мене не викликав.

хочеться сказати, що Моделювальний смарт баттер для тіла MyIDi SPA Intense Butter Smart – хороший доступний засіб для інтенсивного зволоження шкіри тіла! Має абсолютно безпечний, багатий на активи склад, приємний аромат, легко наноситься та швидко поглинається, залишаючи приємні відчуття зволоженості та доглянутої шкіри.