Домашній макіяж
Зараз я рідко виходжу з дому, зʼявляюсь на людях. Та хочеться краси вдома, тож себе також приводжу в порядок
Макіяж абсолютно легкий, але улюбленими продуктами
До речі, якщо ще не бачили мою 🤎 підбірку, то вам сюди: https://club.makeup.com.ua/post/27250/
Очищення обличчя. Убтан
Про нього я вже розповідала, він моя любов. Коли хочеться ідеального очищення до скрипу при цьому, без дискомфорту
Український бренд, натуральний склад, легке використання
Те, що мені треба зранку
Тепер макіяж?
Тут у мене все скромно, без зайвих рухів ( а ви гортайте фото🫶🏼)
Починаю я з улюбленого роликового щастя seventeen, адже прохолода і зволоження, о 6 ранку просто конче необхідні
Також він доволі гарно перекриває і підсвічує
Наступний крок-це брови.
Туш від Rimmel для швидкого нанесення і гарного вигляду. Вона водостійка, а ще зберігає природній вигляд брів
Скульптор цього разу я наношу незвично, у якості тіней, щоб зробити погляд глибшим і приховати легку набряклість. Це стік від bell, який я одразу не дуже зрозуміла, та згодом просто зачарувалась ним
Не відходячи далеко від корекціі.додаю сухі румʼяна на вилиці,вони легкого нюдово-бежевого відтінку,тож замінюють і скульптор,і румʼяна. Дуже освіжають
Туш від Rimmel 2в1. Її я люблю на кожен день,адже вона не пече очі,як Maybelline sky high і з нею комфортно,а супермега довжина та обʼєм вдома мені не потрібні
Ну і на завершення, улюблена олія для губ від Ln pro
Аромат кокосу зводить мене з розуму,а відсутність липкості і рідке скло на губах-не можуть не зачарувати
Тож на моїх губах сьогодні красується та активно бореться з сухістю олійка
Ось так скромно сьогодні
Гарного дня
Обіймаю💌
Коментарі (0)